La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández estan emprenyats i no parlen: els motius

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Melilla el casament de Kiko Hernández i la seva parella, l'actor Fran Antón. Un casament que Kiko Hernández va fer oficial durant els últims dies del programa Sálvame, quan va admetre la seva orientació sexual.

Què sabem? Aquest cap de setmana Kiko Hernández s'ha casat amb la seva parella, l'actor Fran Antón. Un casament marcat per la polèmica i també per les absències.

Què ha passat? El presentador català de Badalona, Jorge Javier Vázquez, ha estat un dels grans absents en el casament de Kiko Hernández. Tots dos mantenen una relació força dolenta des que es va acabar el programa Sálvame, a finals de juny.

En detall: Lydia Lozano, Laura Fa, Pilar Vidal o Marta López són algunes de les col·laboradores del programa Sálvame que van fer acte de presència en el casament de Kiko Hernández a Melilla. També hi va anar Kiko Matamoros, gran amic de Kiko Hernández. Al contrari, Maria Patiño i Belén Esteban no van fer acte de presència en el casament d'Hernández. Tampoc hi va anar Jorge Javier Vázquez. De fet, el presentador de Badalona, a través de la revista Lecturas, avui dilluns 18 de setembre, dedica unes dures paraules a Kiko Hernández que segur no li faran gens de gràcia i li amargaran la lluna de mel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Hernández (@kikohernandeztv)

Què ha dit? Jorge Javier Vázquez admet que tot i que fa 20 anys que coneix a Kiko Hernández és com si no el conegués perquè no sap res de la seva vida. "És dur admetre que una persona amb qui has compartit tants moments no és més que un perfecte desconegut", lamenta el de Badalona.

Per acabar: A la revista Lecturas, Jorge Javier Vázquez també recorda el moment quan Kiko Hernández, a Sálvame, va admetre que era gai i va anunciar el seu casament: "Jo estava de baixa mèdica quan Kiko Hernández va compartir amb l'audiència la seva orientació sexual. No em vaig emocionar ni res. Em va guanyar la tristesa, la decepció i també el desencant", afirma. Unes paraules de Vázquez a Hernández on admet que tots dos estan enemistats i que no es parlen. "Porto sense parlar amb ell des que va dir a Sálvame que està sortint amb Fran Antón i que sempre ha estat gai".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió