La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Kiko Hernández i el seu nòvio, enamoradíssims: romàntica foto amb banyador

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser col·laborador del programa Sálvame, Kiko Hernández, està molt enamorat de la seva parella, l'actor Fran Antón.

Què sabem? Va ser durant la recta final del programa Sálvame quan Kiko Hernández es va obrir en canal i va confessar estar enamorat de Fran Antón. Una relació que va començar ja fa un temps i que aquest mes de setembre arribarà al seu punt àlgid amb la celebració d'un gran casament.

Què ha passat? Fran Antón, parella de Kiko Hernández, està molt i molt enamorat. Per aquest motiu, a través de les xarxes socials, ha sorprès l'exconcursant del programa Gran Hermano. Ho ha fet publicant una imatge de tots dos en banyador. Una foto que ha acompanyat d'un missatge molt romàntic.

En profunditat: "Conèixer-te va ser cosa del destí, fer-me amic teu va ser una decisió, però no vaig tenir control en el moment d'enamorar-me de tu". Aquestes són les intenses paraules que Fran Antón, a través del seu compte d'Instagram, dedica a la seva parella i futur marit. Una publicació que acompanya amb una foto de tots dos, molt juganers a la platja. Kiko Hernández, amb banyador de color verd i ulleres de sol, abraça pel coll a la seva parella Fran Antón, que ocupa un primer pla i llueix un banyador de color taronja. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Fran Anton Lopez (@franantonlopez)

Per acabar: Una publicació que Fran Antón acaba de la següent manera: "T'estimo amor meu". Molt son els missatges que els seguidors de l'actor li han fet arribar durant les últimes hores. Alguns d'ells són: "Que sigueu molt feliços", "Us desitjo tota la felicitat del món", "Em sembla increïble", "Me n'alegro molt" o "Quina foto més bonica". Unes paraules romàntiques que segur es dediquen el pròxim dia 16 de setembre, amb motiu del seu casament, que tindrà lloc a la sala gran de l'Ajuntament de Melilla. Una gran festa que segur reuneix a molts dels col·laboradors del programa Sálvame.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram