La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

La famosa cantant que ha tingut una relació de 15 anys amb Bertín Osborne

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El programa Espejo Público ha destapat una gran bomba, durant el matí del dimarts 19 de setembre, que afecta el cantant de ranxeres Bertín Osborne i el deixa molt malament.

Què sabem? Bertín Osborne, a punt de fer 70 anys, serà pare en els pròxims mesos amb Gabriela Guillén. Una notícia que es va conèixer fa uns mesos i que va generar un gran escàndol. Un bebé no desitjat per part de Bertín Osborne, tal com ell mateix va afirmar.

Què ha passat? La vida amorosa de Bertín Osborne ha estat marcada pels escàndols i les polèmiques. Una vida amorosa de la qual el programa de la catalana Susanna Griso ha donat més detalls.

En profunditat: Segons el programa Espejo Público, Bertín Osborne ha mantingut una relació amorosa en secret amb la cantant d'Almeria Encarna Navarro, que es va donar a conèixer en el programa Operación Triunfo. Una relació de molts anys en secret que Bertín Osborne ha compaginat amb la relació sentimental que mantenia amb la seva exdona, Fabiola Martínez, i també amb totes les altres dones amb qui ha estat després de separar-se de Fabiola.

A més: Encarna Navarro ha concedit una entrevista a Espejo Público admetent la seva llarga història d'amor amb Bertín Osborne. "Hem estat junts durant 15 anys. És normal que ho negui, però jo estic molt decebuda. Ara fa com si no em conegués de res i a mi em fa mal", ha dit Navarro. També ha confessat que la relació que manté amb el cantant de ranxeres és nul·la, tot i que quan va saber que tornaria a ser pare li va enviar un missatge per felicitar-lo. Foto dels dos junts:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐌𝐁𝐆 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲 (@_mbgphotography)

Per acabar: Una notícia bomba que ha incomodat a Susanna Griso. I és que la presentadora és una gran amiga de Bertín Osborne. "Segur que això que acabem d'explicar no li ha fet gens de gràcia i s'haurà enfadat molt", ha dit la catalana.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3