La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

La preocupació de Susanna Griso amb la seva filla Dorcette, adoptada de l'Àfrica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Fa uns dies Susanna Griso va parlar del seu exmarit a la televisió, Carles Torras, i va dir que tot i no estar junts mantenen una bona relació. Aquest matí del dilluns 18 de setembre ha parlat d'una de les seves filles, Dorcette, adoptada l'any 2018 de Costa d'Ivori.

Què sabem? La presentadora catalana ha parlat de la seva filla en el programa que presenta als matins a Antena 3, Espejo Público. Ho ha fet per compartir amb els espectadors la gran preocupació que té.

Què ha passat? El programa de Susanna Griso no para d'incorporar cares noves. Avui dilluns s'ha estrenat a l'espai Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano i la difunta Rocío Jurado.

En detall: Gloria Camila ha fitxat pel programa Espejo Público on serà col·laboradora de l'última part del programa on es parlen de notícies dels famosos. La jove ha explicat que durant uns mesos ha estat allunyada del món de la televisió a causa de la depressió i angoixa que pateix. Ha confessat que actualment ja es troba millor, però que continua anant amb una psicòloga que l'ajuda a tirar endavant.

A més: Parlant de la seva delicada situació Gloria Camila ha dit que té un trauma d'abandonament fruit de la seva adopció. I és que Ortega Cano i Rocío Jurado la van adoptar a ella i al seu germà José Fernando, de Colòmbia, quan eren molt petits. "Són carències que vas arrossegant durant la vida. Fins que no vaig anar a teràpia no sabia exactament què em passava. Soc una persona molt sensible i abans de començar teràpia recordo que plorava a la mínima", ha explicat Gloria Camila.

Per acabar: Susanna Griso ha volgut saber més sobre la sensació d'abandonament de Gloria Camila perquè ella és mare d'una nena adoptada de Costa de Marfil. Un tema que preocupa molt a la presentadora, ja que estima molt a la seva filla i no vol que passi per la mateixa situació que Gloria Camila. "Soc mare d'una nena adoptada i em preocupa molt aquest tema i vull saber en quin moment es desenvolupa aquest sentiment i com es manifesta", ha dit la presentadora catalana. "Jo per exemple em poso una cuirassa i faig com si les coses no m'afectessin", ha respost Gloria Camila. "També haig de dir que tot l'odi que rebo a través de les xarxes socials i els insults i amenaces de mort no ajuden gens", ha afegit.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió