La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso fitxa a aquesta famosa de 'Sálvame' i l'audiència no s'ho creu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

El programa que presenta la catalana Susanna Griso a Antena 3, Espejo Público, ha tornat una temporada més a la televisió amb un aire molt renovat. Una nova etapa amb la qual cada vegada s'assembla més al programa Sálvame, que Telecinco va fulminar a finals de juny després de 14 anys en antena.

Què sabem? La presentadora catalana ha comunicat durant el matí del divendres 8 de setembre que a partir de la setmana vinent una famosa del món Sálvame s'incorporarà en el seu programa, Espejo Público. Ho farà en el tram final, quan es parlen de notícies del món del cor.

Què ha passat? Els espectadors i col·laboradors presents a plató, entre ells Laura Fa, s'han quedat amb la boca oberta quan Susanna Griso ha comunicat el nom de la periodista de Sálvame que pròximament s'estrenarà a Antena 3.

En detall: La presentadora catalana ha fitxat a la periodista del programa Sálvame, Gema López, que anteriorment ja va estar vinculada al grup Atresmedia. Una incorporació sorpresa de Gema López que ningú s'imaginava i que s'ha tancat durant aquests últims dies. "Gema López ve amb una notícia bomba sota el braç", han explicat des del programa per començar a crear expectativa. Foto del moment:

Per acabar: Gema López no és l'única periodista del programa Sálvame que ha fitxat per Antena 3. Laura Fa i Alonso Caparrós també ho han fet. Tots dos col·laboren en el programa de Susanna Griso comentant notícies del cor. El que va ser director de Sálvame, Alberto Díaz, també ha fitxat pel programa de Susanna Griso, i actualment dirigeix el tram final de l'espai. La periodista Pilar Vidal, també ex de Sálvame, va ser una de les primeres a deixar Telecinco i passar-se a Antena 3, on participa en diversos espais de la casa. El mateix va fer Adela González que aquest dissabte estrena programa a La Sexta. Qui serà el següent en fer el canvi?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3