La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso parla del seu exmarit, el català Carles Torras: sorprèn el que diu

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana del grup Atresmedia, Susanna Griso, acaba d'estrenar una nova temporada al capdavant del programa Espejo Público.

Què sabem? Després d'unes llargues vacances d'estiu, Susanna Griso ha tornat a la tele. Ho fa presentant una nova temporada del programa Espejo Público, que torna amb una imatge i una estructura molt renovada. L'espai, en el seu tram final, ara és dirigit per Alberto Díaz, exdirector de Sálvame. Un tram final on també destaca la presència de Miquel Valls, català, que s'ha incorporat com a presentador.

Què ha passat? Durant el matí del dimarts 5 de setembre Susanna Griso, en el tram final del seu programa, ha entrevistat a Edmundo Arrocet. Ho ha fet per saber com està el xilè després de la mort de la presentadora, que ha perdut la vida a Madrid amb 82 anys.

En profunditat: Durant l'entrevista, Edmundo Arrocet ha dit que ell i María Teresa Campos feia sis anys que no es parlaven. L'última vegada va ser quan van deixar la relació. Una entrevista polèmica on el xilè ha deixat fatal a la periodista i també a les seves dues filles, Terelu i Carmen Borrego, que han fet algunes entrevistes a les revistes del cor parlant de la delicada situació de salut de la seva mare per guanyar diners.

A més: Durant l'entrevista, un col·laborador del programa ha dit que Edmundo Arrocet és un cínic per mostrar-se dolgut amb la mort de María Teresa Campos, quan feia sis anys que no parlava amb ella ni sabia res d'ella. Susanna Griso ha intentat defensar la posició d'Edmundo Arrocet dient: "Quan hi ha ruptures a les relacions, si la ruptura ha estat dolenta, el contacte entre les persones es perd. Però això no vol dir que els sis anys que Edmundo ha estat amb María Teresa no hagin estat plens de felicitat".

Per acabar: Just després de pronunciar aquestes paraules, el col·laborador d'Antena 3, el mateix que ha dit que Edmundo Arroet és un cínic, ha preguntat a Susanna Griso si guarda bon record de les seves ruptures. Les paraules de la catalana han sorprès molt. Recordant a Carles Torras, amb qui té dos fills biològics i una nena adoptada de l'Àfrica, ha dit: "Jo sí que guardo bon record. No acostumo a acabar malament amb les meves parelles, però reconec que pot passar". Una separació amb Torras que es va conèixer a finals del 2020. Actualment, la presentadora està sortint amb l'empresari espanyol Íñigo Rodríguez Afán de Ribera.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3