La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La caríssima mansió amb piscina que Susanna Griso s'ha comprat a Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora catalana és molt reservada amb la seva vida privada i sempre procura donar pocs detalls per mantenir-se al marge.

Què sabem? Susanna Griso, després de les eleccions generals del 23 de juliol, es troba gaudint de les seves vacances d'estiu. Un descans que allargarà fins al mes de setembre.

Què ha passat? La revista Semana, avui dimecres 2 d'agost, es fa ressò de la caríssima i luxosa mansió que la presentadora catalana Susanna Griso s'acaba de comprar a Madrid. I és que Griso fa molts anys que està vinculada a Antena 3 i té un sou milionari que li permet portar un altíssim ritme de vida.

En profunditat: Susanna Griso s'ha comprat una nova mansió que està ubicada a la zona nord de Madrid amb vista a les muntanyes. Un casalot pel qual la catalana ha pagat un total d'un milió i mig d'euros. La nova mansió de Susanna Griso, que ara està en procés d'obres i reformes, té una dimensió de 441 metres quadrats i està ubicada en una parcel·la que ocupa 3.575 metres quadrats. Una mansió de dues plantes. La principal té un enorme menjador, una cuina molt lluminosa, sis dormitoris, una sala de joc i una biblioteca. A la planta superior es troba el dormitori de la presentadora, que té rebedor propi i també bany privat. Una enorme casa que disposa de jardí, piscina i garatge privat. Quasi res.

Per acabar: El motiu pel qual Susanna Griso ha decidit començar una nova etapa en la seva vida, amb una nova mansió, és perquè vol viure en una casa que tingui més espai per a ella i també pels seus fills. En té tres en total. A més Susanna Griso també ha acollit a un jove de Ghana que també viu amb ells. Per tant son quatre nens. La presentadora, després de la seva sonada separació amb el català Carles Torras, ha refet la seva vida amb Íñigo Rodríguez.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3