La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Susanna Griso s'enfada per la notícia, amb foto impactant, que es publica d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana del programa Espejo Público d'Antena 3, Susanna Griso, s'ha mostrat molt molesta a través de les xarxes socials.

Què sabem? Griso, a través del seu compte de Twitter, ha reaccionat a una notícia que s'ha publicat d'ella durant les últimes hores. Una notícia que no li ha fet gens de gràcia i que s'acompanya amb una imatge molt impactant.

Què ha passat? Susanna Griso ha estat víctima d'un mitjà que ha publicat una notícia falsa sobre ella. El mitjà ha dit que la presentadora catalana és ludòpata i que està obsessionada amb les criptomonedes. Tal és l'obsessió, òbviament falsa, que la presentadora, segons la notícia, inclòs recomana la compra de criptomonedes. Una notícia que s'acompanya d'una imatge molt impactant de la d'Antena 3. Griso, en un muntatge molt mal fet, apareix rodejada de policies com si l'acabessin de retenir. Parlem d'això:

En profunditat: Susanna Griso no s'ha quedat callada i s'ha mostrat molesta a través de les seves xarxes. La presentadora s'ha fet ressò de la notícia falsa i ha desmentit tot el que es diu d'ella. "El muntatge és tan absurd que vaig pensar que no faria falta desmentir-ho, però la policia m'aconsella que ho faci per evitar possibles estafes", comença dient la catalana. "Mai he invertit en criptomonedes, ni tampoc recomanat la seva compra".

Per acabar: Una publicació a Twitter que la presentadora ha fet durant el matí del dijous 27 d'abril, quan passaven alguns minuts de les onze. Una publicació que acumula molts missatges dels seus seguidors, on li mostren el seu suport. Tot i que aquesta no és la primera vegada que una famosa presentadora és víctima d'una notícia falsa. En un altre àmbit, com és el d'aprimar-se i les dietes meravella, s'usa la imatge de Carlota Corredera o Tania Llasera, per difondre notícies que no són certes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Twitter