La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Tertulià de Susanna Griso explota contra el dia de Sant Jordi i diu que és una festa "masclista"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Un tertulià de Susanna Griso, del programa matinal Espejo Público, ha carregat contra la festa catalana dedicada a l'amor i a la literatura, Sant Jordi.

Què sabem? Un col·laborador del programa matinal del canal Antena 3 s'ha mostrat molt contrari a la festivitat catalana que cada any tothom espera amb moltíssimes ganes. El tertulià, sense pèls a la llengua, ha explotat en directe contra la marcada tradició i Susanna Griso, per a sorpresa de molts, s'ha quedat callada.

Què ha dit? Aquest gran enrenou va passar ahir dijous 20 d'abril quan el tertulià Ignacio Ruiz-Jarabo va carregar contra la festivitat de Sant Jordi. Va ser quan el programa va rebre la visita del meteoròleg Roberto Brasero per parlar de la previsió del temps pels pròxims dies. Brasero va dir que aquest diumenge 23 d'abril, dia de Sant Jordi, no plourà a Barcelona. Una boníssima noticia, tot i la sequera i falta de pluja, perquè la jornada podrà transcórrer amb total normalitat pels carrers de la capital catalana. Moment que Jarabo va carregar contra la festa tradicional catalana i la va dir grossa en directe. Ignacio Ruiz-Jarabo és aquest:

 

En profunditat: Parlant de Sant Jordi, el col·laborador de Susanna Griso no es va mossegar la llengua i va referir-se a la festa esperada per tothom com una tradició "masclista". Susanna Griso, en lloc de frenar el comentari o dir que no estava d'acord amb les paraules del seu tertulià, va fer com si res, deixant que el programa transcorres amb total normalitat.

Per acabar: Parlant de la diada de Sant Jordi, Susanna Griso va explicar com celebra ella, des de sempre, aquest dia tan especial. La presentadora catalana nascuda a Barcelona, però que viu a Madrid, va dir que ella ha regalat sempre a tothom un llibre i una rosa. No li agrada, va afegir, regalar un llibre als homes i una rosa a les dones. Ella ho regala tot a tothom perquè "m'agrada molt regalar", va sentenciar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Sant Jordi