La Jungla
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Susanna Griso commou amb el record del seu germà, mort de sida

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Susanna Griso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Susanna Griso gaudeix de les seves vacances d'estiu, després de la divuitena temporada al capdavant d'Espejo público d'Antena 3. Abans de la tornada, el proper mes de setembre, la presentadora ha ofert una entrevista a El Mundo per fer balanç. Destaca però la part on recorda el seu germà mort.

Què en sabem? Susanna Griso rebutja les etiquetes i nega ser part de la dreta mediàtica. Posa com a exemple que és una gran defensora dels drets LGTBIQ+, una lluita que ha viscut molt de prop per la mort del seu germà Damià. Oberta en canal, la presentadora ho recorda amb enorme dolor.

Què diu Susanna Griso?

  • "Vaig tenir un germà que va morir de sida. Aquella experiència va ser dolorosíssima".
  • "Sé perfectament el que és sortir de l'armari, el rebuig i el fet de tenir i patir una malaltia que en aquell moment estava tan estigmatitzada com el VIH".

En detall: Griso defensa també els seus amics del col·lectiu, de qui celebra que puguin viure feliços amb les seves famílies malgrat que van passar "una infància i adolescència difícils en una Espanya que no era tan tolerant com ara". També lamenta la situació molt delicada de les persones LGTBIQ+ en altres països del món. Polònia o Hongria, on se'n retallen els drets, altres indrets on els apliquen fins i tot la pena de mort.

Un altre apunt: Griso va parlar públicament del seu germà per primera vegada l'any 2021 en una entrega de premis. Mai abans s'havia referit obertament a aquest tema, i per gran part dels espectadors era totalment desconegut. El 2019, la presentadora va conèixer en directe la mort d'una altra de les seves germanes.

Per acabar: Amb l'estiu, també han arribat aires de canvis per Susanna Griso. La barcelonina s'ha comprat una luxosa mansió a la zona nord de Madrid i amb vistes a la muntanya. Es tracta d'una casa de dues plantes de 441 metres quadrats en un terreny de 3.575 metres quadrats.