La Jungla
Foto: | Cuatro
Televisió

Pilar Rahola, emprenyadíssima a la tele, diu de tot a Froilán i al seu avi Joan Carles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

La periodista i col·laboradora de televisió catalana, Pilar Rahola, no suporta a cap membre de la família reial i una vegada més ho ha deixat molt clar.

Què sabem? Pilar Rahola està vinculada al grup Mediaset. La catalana participa en el programa del seu amic Risto Mejide on parla de política i de la família reial. Recentment, ha aparegut al programa Todo es mentira i les seves paraules no han deixat indiferents a ningú.

Què ha passat? La periodista i escriptora catalana, que ha presumit de filla a les xarxes socials, s'ha mostrat molt dura amb Froilán, fill de la infanta Elena, que des de fa uns mesos ha trobat feina als Emirats Àrabs gràcies als contactes del seu avi. Rahola també ha carregat contra Joan Carles, a qui no pot ni veure.

En profunditat: Froilán està d'actualitat perquè recentment s'ha sabut que es mudarà d'Abu Dhabi a Dubai per motius de feina. Rahola no pot amb el fill de la infanta Elena i al seu pas per Cuatro, el dimecres 2 d'agost, va dir: "Amb la quantitat de joves de la seva edat que es maten a estudiar i a treballar per aconseguir un habitatge i aquest només sap sortir de festa i fer el gandul". Rahola va continuar carregant contra el jove, que fa poques setmanes ha visitat Eivissa amb la seva amiga especial: "No és més gandul perquè no s'entrena. El que hauria de fer és dedicar-se a alguna cosa seria i aprendre alguna cosa. Aquest paio fa fàstic".

Per acabar: Rahola, en el programa Todo es mentira, també va disparar contra Joan Carles, que fins fa res estava a Sanxenxo. "L'avi s'encarrega a col·locar a tots els nebots que té, que són uns ganduls. L'avi és un fugat", va sentenciar la catalana, sempre a favor de Catalunya i la independència.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Pilar Rahola