La Jungla
Foto: | 8TV
Televisió

La milionària oferta que Pilar Rahola ha rebutjat de Telecinco en cinc ocasions

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | 8TV

La periodista i escriptora Pilar Rahola és una de les col·laboradores del programa El Pentàgon, que cada vespre de dilluns a divendres presenta Vicent Sanchís a la privada 8TV.

Què sabem? Pilar Rahola s'atreveix amb tots els temes i no es mossega la llengua en cap moment. La periodista parla de política, de temes d'actualitat i també de programes de televisió i ofertes milionàries. Ofertes com la que en cinc ocasions ha rebut de Telecinco i sempre ha dit que no.

Què ha passat? Pilar Rahola, durant el dimarts 16 de maig, al seu pas per 8TV, va confessar a Vicent Sanchís una dada fins ara desconeguda. Una dada impactant, que té a veure amb Telecinco. I és que la de Barcelona, que també té casa a Cadaqués, ha dit que el grup Mediaset, en cinc ocasions, que es diu aviat, li ha ofert una proposta milionària que ella sempre ha rebutjat. Una proposta relacionada amb un dels programes estrella de la casa, que sempre que s'emet congrega a molts espectadors. Parlem del reality d'aventures, Supervivientes.

En profunditat: Rahola, en El Pentàgon, ha confessat que en cinc ocasions l'empresa que ara encapçala Alessandro Salem s'ha fixat en el seu perfil per proposar-li anar a Hondures, passar gana i que tota Espanya la vegi amb banyador. Una oferta que ella sempre ha rebutjat perquè no l'acaba de convèncer. I és que la periodista i escriptora se sent més còmode en els platós de televisió, que passant gana a una illa d'Honduras. Una oferta de Mediaset amb la que Rahola, segurament, s'hagués embutxacat una gran quantitat de diners. I és que els sous que paga Superivientes als seus concursants, per cada setmana que aguanten en el reality, són molt elevats. Vídeo del moment: 

Per acabar: Pilar Rahola no només va parlar de les ofertes que ha rebut de la cadena per participar a Supervivientes, sinó que també va dir la seva sobre el final del programa Sálvame. Un espai que tanca després de 14 anys en antena. Tot i que es comença a especular sobre una possible continuïtat del programa en una altra cadena o plataforma. "No estem parlant del tancament del programa pel programa que fa, sinó per la ideologia que respira. Un programa que ha estat molt liberal en temes de sexualitat i ideològics. Hi ha hagut uns moviments a Mediaset que van en una direcció molt concreta perquè el cap de comunicació que acaben de posar ara a Mediaset ho era abans d'Ayuso. També posen a Ana Rosa Quintana que és PP línia dura i hi ha una sensació en tots els sectors que el PP ha conquerit Mediaset".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Pilar Rahola