La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Froilán i la seva nòvia, enxampats de vacances a Eivissa presumint d'amor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Elena, Froilán, porta un altíssim nivell de vida i mai s'està de res. Fa pocs dies s'ho ha passat d'allò més bé a Eivissa en companyia de la seva parella, la jove Belén Perea, a qui coneix des de fa moltíssims anys.

Què sabem? Froilán és un gran amant de la festa. Per aquest motiu, ha aprofitat la seva tornada a Espanya per passar per Eivissa i fer el que millor sap fer: beure i ballar fins a altes hores de la matinada.

Què ha passat? El programa Así es la vida, de les tardes de Telecinco presentat per la catalana Sandra Barneda, ha mostrat unes imatges de Froilán i la seva parella de vacances a Eivissa. Tots dos han estat enxampats sortint de l'hotel Hard Rock de l'illa, que val moltíssims diners i no és apte per a tots els públics.

En profunditat: A les imatges Froilán apareix tapat amb una samarreta de màniga curta i uns pantalons curts. També porta unes ulleres de sol per intentar passar desapercebut. La seva nòvia, Belén, en algunes imatges apareix vestida amb roba còmode i amb ulleres de sol. En d'altres presumeix de físic amb un biquini amb estampat de lleopard, molt atrevit. Les imatges de Froilán molt enamorat gaudint de l'estiu i les altes temperatures en bona companyia són les següents:

Froilán a Eivissa amb la seva parella Belén | Telecinco

Per acabar: Està previst que durant el mes d'agost, a principis, el fill de la infanta Elena es desplaci fins a Mallorca per passar uns dies en el Palau de Marivent. Una trobada familiar, que coincidirà amb la celebració de les regates de la Copa del Rei de Vela, on Froilán es retrobarà a Mallorca després de molts anys amb tots els seus cosins i també tietes, Cristina i Letícia. Una trobada familiar, que anuncia el portal Vanitatis, que segur fa parlar molt. La gran pregunta és: hi anirà Froilán amb la seva parella Belén?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia