La Jungla
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier recupera i fitxa una col·laboradora de 'Sálvame' per a 'Cuentos Chinos'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

Després de conèixer que Cuentos Chinos, a partir d'aquesta mateixa setmana, reduirà la seva emissió setmanal de dilluns a dimecres, avui Jorge Javier ha rebut al programa una excol·laboradora de Sálvame com a tertuliana.

D'on venim: Dilluns d'aquesta setmana, el programa que presenta Jorge Javier ja va recuperar l'esperit de Sálvame quan Jing Jing, la mascota del programa, es va infiltrar al casament de Kiko Hernández i Fran Antón i va aconseguir unes icòniques i divertides imatges amb Lydia Lozano, Pilar Vidal i Chelo García Cortés.

En detall: Després d'entrevistar a l'actor Juanjo Artero (Verano Azul), Cuentos Chinos ha obert un debat sobre l'última hora de GH VIP. Per aquest motiu, el programa ha comptat amb Irma Soriano (GH VIP 5), Juan Luis Galiacho, Juan Sanguino i Marta López (GH 2) com a tertulians.

  • El presentador de l'espai ha rebut a la col·laboradora de la seva particular manera, amb una broma: "Avui estava pensant: 'Si això fos Supervivientes, Marta López seria el meu fantasma del passat'. Però no", abans d'abraçar-se i parlar de l'última hora de la polèmica amb Oriana Marzoli.

En profunditat: Després dels fixatges de Germán González i Josep Ferré, habituals de Sálvame, recuperar Marta López ha suposat tornar a rescatar l'esperit del mític i irreverent format de La fábrica de la tele, tot i que molt subtilment, sense comptar amb els protagonistes del programa.