La Jungla
Oriana Marzoli i Daniele dal Moro a 'GH VIP'
Foto: Oriana Marzoli i Daniele dal Moro a 'GH VIP' | Telecinco
Televisió

Oriana Marzoli explota contra el joc de 'GH VIP' i rebutja veure el seu xicot per 12.000€

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Oriana Marzoli i Daniele dal Moro a 'GH VIP'
Foto: Oriana Marzoli i Daniele dal Moro a 'GH VIP' | Telecinco

Tan sols cinc dies després de l'entrada dels concursants a la casa de GH VIP, Oriana Marzoli ha estat la protagonista de GH VIP: Límite 48 horas, activant el protocol d'abandonament i esclatant en mig de la gala després de rebutjar veure el seu xicot per 12.000 euros.

D'on venim: Aquest dimarts, els programes de Telecinco ja anunciaven que Oriana havia activat el protocol d'abandonament, com és habitual en els realitys en els quals ha participat, i és que el motiu del drama era que troba molt a faltar la seva parella: “Em cal el meu xicot, jo acabo de sortir d'aquest programa aleshores el meu cap està entre això i el meu xicot. El meu xicot i el programa a sobre estaven units, se'm fa molt difícil canviar el xip del tot”.

  • Col·laboradors del programa han assenyalat l'excessiva dependència emocional d'Oriana, quan tan sols conviuen els concursants des de fa cinc dies.

En detall: Començada la gala extra de dimarts, GH VIP ha utilitzat una de les novetats d'aquesta edició i ha posicionat a Oriana un gran dilema: treure 12.000 euros del premi final comú a canvi de veure i estar amb la seva parella, que estava present en un altre espai de la casa de Guadalix, durant tres minuts.

  • Davant el dilema, Oriana no s'ha mostrat disposada a pagar 12.000€ del premi comú per no perjudicar els seus companys: "Em mataran si l'agafo, però vull veure'l si us plau. T'ho suplico, t'ho suplico, t'ho suplico".
  • La situació ha portat a un extrem a la concursant i Marta Flich no ha aconseguit calmar a la concursant, que ha començat a cridar fora de si: "Això no es fa. M'estic angoixant. Vull pensar que és una broma. Si us plau, no em feu això, no aguanto. (...) No són els meus dotze mil, que agafaria els meus dotze mil i els tiraria".

A més, els seus companys han fet suport a Oriana, fet que ella ha valorat molt positivament, i han protestat: "És normal que la pobra ho vulgui veure i se senti frustrada per la impotència. Però em sembla molt malament això, que s'ho poseu allà davant. (...) És molt cruel", han dit alguns dels seus companys.

  • La presentadora ha connectat amb els concursants i els ha avisat que aquest tipus de dilemes els tindran tots els concursants durant el concurs: "És la novetat d'aquest any".

Per últim: La negativa d'Oriana a pagar els 12.000 euros per veure Daniele va comportar que el programa no deixés veure al seu xicot. Tot i això, alguns dels seguidors del format van compartir a les xarxes socials imatges d'un tens moment al canal 24 hores on Oriana hauria pogut parlar a crits amb el seu xicot durant un breu període de temps a través d'una porta abans que Daniele abandonés definitivament la casa de Guadalix.

Categoria: La Jungla