La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, a la seva arribada a Madrid
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, a la seva arribada a Madrid | Europa Press
Famosos

Tensa trobada entre Piqué, Clara Chía i la premsa: "Una mica d'educació"

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 18 d'agost de 2023. 11:39
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, a la seva arribada a Madrid
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, a la seva arribada a Madrid | Europa Press

Gerard Piqué i Clara Chía continuen gaudint de l'estiu en parella, entre compromisos professionals i el temps d'oci a la seva nova casa de Cabrils. Aquest dijous han volat a Madrid, on se'ls ha esvaït de cop el somriure que duien en baixar de l'avió quan s'han trobat amb la premsa.

Què en sabem? A la sortida de l'aeroport de Madrid, un equip d'Europa Press esperava Piqué i Clara Chía. El reporter els ha preguntat per Shakira, però la parella no tenia cap ganes de parlar, i la situació ha esdevingut totalment tensa quan l'exfutbolista ha barrat el pas al periodista en una de les cintes mecàniques de Barajas.

En detall: L'estira i arronsa entre Piqué i l'equip d'Europa Press ha acabat amb la queixa del reporter. "Escolta, Gerard. Una mica d'educació. Molt futbolista i tal, però jo no t'estic tocant. Em sembla increïble, no em fa gràcia", ha esclatat abans que l'ex del Barça li fes broma amb el calçat. "Vas amb xancletes? Compte, que cauràs", li ha fet veure.

A més, Piqué no ha respost cap de les preguntes del periodista. Ni sobre l'acord amb Shakira per repartir-se els fills durant les vacances d'estiu, ni sobre una possible nova relació de la seva exdona amb Lewis Hamilton, ni sobre una futura boda amb Clara Chía.

Per acabar: No ha transcendit què hi fan Piqué i Clara Chía des d'aquest dijous a Madrid, però no sembla que hi vagin per gaire dies. A la sortida de Barajas, la parella duia només una maleta de mà molt petita per tots dos.

Categoria: La Jungla