La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Així és Carla Cotterli, nòvia d'Albert Rivera: 35 anys, madrilenya i influencer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser ahir dimecres 16 d'agost quan la revista Semana, en portada, i per a sorpresa de tothom, va publicar unes imatges d'Albert Rivera amb la seva nova il·lusió.

Què en sabem? Albert Rivera s'ha convertit en el famós estrella d'aquestes vacances d'estiu, després de la seva ruptura amb la cantant Malú, amb qui té una filla que es diu Lucía. Una ruptura que es va produir durant el mes de maig, després de quatre anys junts.

Què ha passat? El que va ser polític del partit Ciutadans ha refet la seva vida sentimental amb Carla Cotterli, nascuda a Madrid i de 35 anys. Una jove empresària de melena rossa i amant del món de la moda, amb qui ha passat uns dies de vacances molt romàntics a les Balears.

Qui és ella? La nova parella d'Albert Rivera treballa com a empresària, dissenyadora de roba i també és influencer a les xarxes socials, on acumula més de 16.000 seguidors en el seu compte d'Instagram. Va estudiar psicologia, però després de fer la carrera va veure que es volia dedicar a una altra cosa completament diferent. Per aquest motiu va començar a fer cursos i màsters relacionats amb el món del màrqueting, la moda i l'organització d'esdeveniments. Avui en dia té una empresa de màrqueting que porta el seu nom i també una marca de roba.

A més: Carla Cotterli, que té el seu compte d'Instagram obert a tothom, és una gran amant dels animals. Té un gos salsitxa, de raça Teckel, que es diu Manuela i viatja amb ella a tots els llocs. De fet, va estar a les Balears quan ella i Albert Rivera van passar uns dies junts. Carla també és una gran amant del mar, té el títol de patró de navegació i cada estiu s'escapa uns dies fins a Eivissa i Formentera per desconnectar de la rutina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Cotterli (@carlacotterli)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Cotterli (@carlacotterli)

Per acabar: Fa tan sols uns dies, Albert Rivera va ser enxampat, també a les Balears, amb l'actriu catalana d'arrels marroquines, Aysha Daraaui. De tots dos es van publicar unes fotos que van ser molt comentades on Rivera es banya en el mar i l'actriu apareix al seu darrere, mentre l'abraça per la zona del coll i li llepa tota l'orella.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos