La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Malú s'ho passa pipa i oblida al seu ex, Albert Rivera, amb una nova il·lusió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El pare de la cantant Malú, Pepe de Lucía, ha parlat de la sonada ruptura de la seva filla amb el que va ser líder del partit Ciutadans, el català de Barcelona, Albert Rivera.

Què sabem? Va ser fa uns mesos quan Albert Rivera i la cantant Malú, que tenen una filla en comú que es diu Lucía, van deixar la seva relació després d'estar sortint durant diversos anys, quatre en total.

Què ha passat? El pare de la cantant, gran defensor de la seva filla, ha parlat d'Albert Rivera i també de Malú. Unes declaracions sorprenents que ha fet a Telecinco, assegurant que la seva filla, a diferència del que molts es pensen, també està molt bé després de la ruptura i de tot el que ha viscut. També ha dit que molt aviat podria sorprendre a tothom.

En profunditat: Pepe de Lucía s'ha pronunciat sobre les fortes imatges que durant aquestes últimes setmanes no s'han parat de publicar en les revistes del cor d'Albert Rivera, amb molt bona companyia. I és que el català s'ha convertit en un dels personatges més buscats durant aquestes vacances d'estiu. Les primeres fotos que es van publicar d'ell, i que van portar molta cua, van ser amb l'actriu Aysha Daraaui, en el mar, on tots dos apareixen molt compenetrats. Ahir dimecres 16 d'agost es van publicar unes noves fotos d'Albert Rivera amb Carla Cotterli, la seva nova il·lusió,  fent-se petons molt apassionats en un enorme iot a les Balears. "Que es diverteixi tot el que vulgui", ha dit el pare de la cantant Malú, sobre la nova vida d'Albert Rivera després de deixar-ho amb la seva filla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú (@_maluoficial_)

Per acabar: El pare de Malú també ha dit que la seva filla, a diferència del que moltes persones pensen, no està perdent el temps i també s'ho està passant molt bé durant aquestes vacances. Unes paraules amb les quals ve a dir que Malú ha recuperat de nou la il·lusió i que estaria enamorada una altra vegada, després de la seva ruptura amb Albert Rivera. "La meva filla també s'està divertint molt. I ho veureu molt aviat", ha assegurat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música