La Jungla
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Albert Rivera reacciona a les seves fotos íntimes amb Aysha Daraaui: "Mai no canviaré"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera, en una imatge d'arxiu | EFE

Poc podia imaginar Albert Rivera que acabaria sent un dels personatge de la crònica social de l'estiu pel seu affaire amb Aysha Daraaui. Després de negar-ho, les fotografies més íntimes de la parella a Eivissa demostren que entre ells no hi ha una simple amistat. Hores més tard de la seva publicació, l'exlíder de Ciutadans ha respost amb una indirecta molt directa.

Què en sabem? Rivera diu que no contesta mai a la premsa rosa, però aquesta vegada no ha pogut evitar donar una resposta. Això sí, des del seu compte d'Instagram i en forma de cançó: A quién le importa. Amb una imatge navegant al mar, deixa sonar el gran èxit d'Alaska y Dinarama al seu perfil. Per cert, l'exdiputat tampoc no perd l'ocasió de llançar, amb la seva elecció, una picada d'ullet amb tota la càrrega política, precisament quan la cantant i el seu marit, Mario Vaquerizo, s'han transformat gairebé en una nova icona de la dreta mediàtica.

En detall: Quan fa una setmana que Lecturas va destapar la relació entre Rivera i Daraaui, la mateixa revista publicava dimecres noves imatges molt més explícites. En portada, una fotografia dels dos a l'aigua, mig abraçats mentre ella li posa la llengua a l'orella. En pàgines interiors, la resta del reportatge, que mostra com Rivera i Daraaui van estar junts, apartats del grup, en actitud molt afectuosa. En un moment donat, l'exlíder de Ciutadans va fotografiar l'actriu sense la part superior del biquini.

D'on venim? Després que sorgissin els primers comentaris sobre una relació entre ells, l'entorn de Rivera –el mateix que negava la ruptura amb Malú– va dir que tot era mentida. A més, els protagonistes també van acabar dient la seva. Ell, atacant una periodista que li demanava pel tema, a qui va dir que les seves preguntes eren "una vulgaritat"; i ella, per assegurar que la notícia de la seva suposada relació estava "basada en especulacions i imatges malintencionades tretes fora de context".

Un altre apunt: Mentre Rivera gaudeix de la seva nova solteria a Eivissa, Malú va concedir fa pocs dies la primera entrevista després de la ruptura. En declaracions a Socialité de Telecinco, la seva ex i mare de la seva filla va donar titulars com aquest: "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant". No va esmentar-lo a ell amb nom i cognom en cap moment, tot i que des del programa no se'ls va escapar que algunes de les seves declaracions parlaven clarament de la seva separació.