La Jungla
Albert Rivera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Albert Rivera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Albert Rivera, enxampat fent-se petons amb una altra dona que no és Aysha Daraaui

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Albert Rivera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Albert Rivera ha tornat a trobar parella després de la ruptura amb la Malú. Tot i que la seva nòvia nova no seria l'actriu Aysha Daraaui, amb qui se l'ha relacionat aquests dies, sinó una dissenyadora de moda i influencer.

Què en sabem? Aquest dimecres, Semana du a la seva portada les fotografies de l'expolític fent-se petons a la boca amb una dona alta i rossa que, segons ha pogut saber la mateixa revista, es diu Carla i es dedica al sector de la moda.

En detall: Més enllà del petó de la portada, en pàgines interiors hi ha imatges de més petons i carícies. També hi ha fotos de petons a les orelles, com la imatge viral amb Aysha Daraaui, tot i que aquesta vegada el fa ell en comptes de rebre'l. Unes fotografies que s'han fet entre Eivissa i Formentera, per on la parella ha passejat el seu amor sense amagar-se de les càmeres.

D'on venim? En les darreres dues setmanes, la revista Lecturas ha publicat les imatges d'Albert Rivera amb l'actriu catalana d'origen marroquí Aysha Daraaui. Fotografies, algunes d'elles força explícites, que feien pensar que podien ser parella. Tots dos ho han negat, i han mantingut una vegada rere l'altra que només són amics.

Sigui com sigui, les fotos de Rivera amb dues dones diferents durant el mateix viatge a les Pitiüses sí que confirmen que l'exlíder de Ciutadans ja està separat de la Malú –malgrat que el seu entorn ho havia negat– i que en les seves vacances ha gaudit de la seva estrenada solteria.

Un altre apunt: Mentre ell es deixa veure amb l'Aysha i la Carla, Malú va concedir fa pocs dies la primera entrevista després de la ruptura. En declaracions a Socialité de Telecinco, l'ex de Rivera i mare de la seva filla va donar titulars com aquest: "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant". No va esmentar-lo a ell amb nom i cognom en cap moment, tot i que des del programa no se'ls va escapar que algunes de les seves declaracions parlaven clarament de la seva separació.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Ciutadans