La Jungla
Shakira, al seu nou videoclip
Foto: Shakira, al seu nou videoclip | YouTube
Famosos

Shakira, ara contra l'exsogre: així ataca Joan Piqué a la seva nova cançó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, al seu nou videoclip
Foto: Shakira, al seu nou videoclip | YouTube

Shakira no atura la seva venjança contra els Piqué, i després de mesos de cançons contra –gairebé– tota la família, en les últimes hores ha arribat el torn del seu exsogre, Joan Piqué. 

Què en sabem? Shakira ha publicat aquest dijous de matinada El Jefe, la seva nova col·laboració amb Fuerza Regida, un tema que vol visibilitzar la desigualtat laboral entre homes i dones i que aprofita per carregar contra el pare de Gerard Piqué.

Què diu Shakira?

  • "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura".

D'on venim? Aquest és l'últim missatge enverinat de Shakira contra membres de la família Piqué, després de la seva mediàtica ruptura anunciada el juny de 2022. En els últims mesos, la cantant colombiana ha dedicat diverses cançons al seu ex, com Monotonía o Te felicito; tot i que va ser el passat mes de gener amb el llançament del hit mundial amb Bizarrap quan va treure definitivament tota l'artilleria contra l'exfutbolista. Un tema que va aprofitar també per carregar contra Clara Chía i Montserrat Bernabeu.

En detall: El Jefe compta també amb una referència al seu passat a Barcelona, que no ha passat desapercebuda pels fans. Concretament al videoclip, on apareix Lili Melgar. És la minyona que ha cuidat Milan i Sasha en els últims anys, i que suposadament hauria ajudat la Shakira a descobrir les infidelitats de Piqué amb Clara Chía. "Lili Melgar, para ti esta canción, que no te pagaron la indemnización", recita i aprofundeix en la polèmica sobre si els Piqué Bernabeu la van fer fora sense la indemnització pertinent.

Per acabar: El nou tema de Shakira, ara contra l'exsogre, promet ser un altre èxit, com tots els anteriors. Prova d'això són els més de tres milions de reproduccions a YouTube que ha rebut en les primeres set hores des que ha estat publicat. Qui serà el proper?