La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Pilar Eyre impressionada amb el que fa Felip VI en la seva visita a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista i escriptora catalana, Pilar Eyre, per aquesta nova temporada de ràdio ha fitxat pel programa de Júlia Otero a Onda Cero, que s'emet cada tarda en directe des de Barcelona.

Què sabem? Aquesta setmana s'han celebrat a Barcelona els premis del diari La Vanguardia. Una festa que ha tingut lloc en el MNAC per celebrar els 142 anys d'existència del mitjà. Entre els convidats hi havia Felip VI i la seva dona, Letícia Ortiz.

Què ha passat? Pilar Eyre, en el programa d'Otero a Onda Cero, ha explicat un gest que va tenir Felip VI en els premis que l'ha impactat molt. Un gest que la periodista i experta en Casa Reial ha dit que és molt inusual en ell i alhora cridaner.

En detall: "Felip VI a la seva arribada al museu va tenir una conversació amb Jordi Pujol que ha passat desapercebuda per a molts", ha començat dient Eyre. "Es va separar de la comitiva que l'acompanyava i es va dirigir directament on estava Pujol per parlar amb ell", ha explicat Eyre. Una conversa on Felip VI, sembla ser, es va preocupar pel que va ser polític, per saber com estava de salut i també com està la seva dona, Marta Ferrussola, que pateix alzheimer.

A més: Eyre, que recentment ha celebrat el seu aniversari amb el seu fill Ferran, també ha dit que a la sortida dels premis Felip VI va tornar a fer exactament el que va fer en el moment d'entrar. És a dir, abans de marxar va anar a buscar a Jordi Pujol i es va acomiadar d'ell. "És un gest molt significatiu", ha dit Pilar Eyre referint-se a l'actitud de l'actual rei.

Per acabar: Parlant de Jordi Pujol, Eyre també ha explicat que fa uns mesos el va anar a veure en el despatx que té en el carrer Calàbria de Barcelona. "Quan em va veure em va preguntar si tot el que es diu de Joan Carles i les seves amants és veritat", ha desvetllat Pilar Eyre a la ràdio. "És un tafaner molt important, no sé si es feia el despistat o no, però tota l'estona em preguntava per les amigues de Joan Carles", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio