La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Pilar Eyre celebra el seu aniversari a Barcelona amb el seu guapíssim fill Ferran

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista i escriptora catalana, Pilar Eyre, ha viscut un dia molt especial amb motiu del seu aniversari. Una jornada on la també col·laboradora de televisió, que apareix a TV3 en el programa Tot es mou, ha estat molt ben acompanyada.

Què sabem? La periodista catalana acaba de celebrar el seu aniversari. Una data molt especial que ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials, en el seu compte de Twitter on publica moltes coses i la segueixen moltes persones.

Què ha passat? La de Barcelona, experta en Casa Reial, per celebrar un dia tan especial per a ella, ha anat a dinar a un restaurant de la capital catalana. Ho ha fet en companyia del seu únic fill Ferran, a qui està molt unida i sempre parla meravelles d'ell.

En detall: "Ha estat un gran aniversari. Moltes gràcies a tots, sou la meva família també". Aquestes han estat les paraules que Eyre ha publicat en el seu compte de Twitter, juntament amb la foto que ha compartit amb el seu fill Ferran. Una imatge on ella, lluint un bonic vestit vermell, apareix mostrant a càmera el plat de postres amb una espelma clavada amb motiu del seu aniversari. El seu fill Ferran, al seu costat, mira content a càmera, mentre llueix una camisa de color blanc. Una fotografia que no para de rebre comentaris per part dels seguidors de Pilar, per desitjar-li un feliç aniversari. La foto que ha sacsejat les xarxes:

Per acabar: Ferran, fill de Pilar Eyre, és un exitós empresari que fa uns anys va fundar la seva pròpia empresa de Màrqueting. El fill de la periodista, igual que la seva mare, viu també a Barcelona. "Moltes felicitats", "Ets una periodista excepcional", "Espero que hagis passat un bonic dia", "Et desitjo tot el millor", "Esteu guapíssims" o "Per molts anys més" són només alguns dels comentaris que Pilar Eyre ha rebut en el seu compte de Twitter.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter