La Jungla
Nuria Marín a l''Està passant'
Foto: Nuria Marín a l''Està passant' | TV3
Televisió

Nuria Marín fitxa per TV3 i serà presentadora d'un nou programa de cites

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Nuria Marín a l''Està passant'
Foto: Nuria Marín a l''Està passant' | TV3

Nuria Marín fa el salt de Telecinco a TV3 després de fitxar per presentar un nou programa de cites a la cadena pública catalana. La periodista conduirà aquest nou dating pensat per a aquelles persones que estiguin obertes a l'amor.

D'on venim: Després d'estrenar-se com a col·laboradora de l'Està passant fa uns dies, Nuria Marín presentarà Love cost, programa de dating que agafarà el relleu d'altres formats històrics a TV3 com Amor a primera vista o Lluna de mel.

  • Després d'una època amb una llarga trajectòria com a presentadora a diversos programes de Mediaset i La fábrica de la tele (Cazamariposas, Socialité, Sálvame, La última cena...), la periodista catalana torna a TV3. A més del fixatge a l'Està passant, Marín ja va participar l'any 2017 en el programa A tota pantalla a TV3 i ha estat col·laboradora d'El matí de Catalunya Ràdio del 2014 al 2020.

Què en sabem: Fa pocs dies, TV3 va anunciar que tindria el seu propi format de cites per trobar parella. I, ara, ja coneixem que es tracta de Love cost, produït per 3Cat i Minoria absoluta (Polònia i Està passant), la productora de Toni Soler.

  • En un vídeo publicat a les xarxes socials de 3Cat i de la presentadora, apareix Nuria Marín a la sala de maquillatge promocionant el nou programa de dating de TV3: "Hola, avui començo a gravar un programa de cites. (...) El programa va d'amor, però també de traïció i de diners", diu la periodista.

En detall: En el vídeo publicat, la futura presentadora també anima al públic a apuntar-se al càsting del nou programa que ja ha començat el rodatge i que tindrà obertes les inscripcions fins a finals de setembre.

En profunditat: Love cost es tracta d'un format de cites que posarà a prova als participants i els obrirà una oportunitat a trobar l'amor. En cada episodi, un solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents és al programa per amor i quins d'ells només s'hi ha presentat per emportar-se diners.

  • Es tracta d'un gènere que feia molt temps que no emetia la cadena pública catalana, però que reafirma l'aposta per l'entreteniment de 3Cat.
Categoria: La Jungla