La Jungla
TV3 prepara un nou programa de cites anomenat 'Love cost'
Foto: TV3 prepara un nou programa de cites anomenat 'Love cost'
Televisió

TV3 prepara un nou programa de cites de la mà de Toni Soler

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 5 de setembre de 2023. 15:57
Temps de lectura: 1 minut
TV3 prepara un nou programa de cites anomenat 'Love cost'
Foto: TV3 prepara un nou programa de cites anomenat 'Love cost'

TV3 recupera el format dating show, i aquest dimarts ha anunciat que prepara un nou programa de cites que es dirà Love cost.

Què en sabem? Després d'anunciar el nou programa, TV3 també ha donat algunes pistes de la mecànica que seguirà. Cada capítol comptarà amb cinc concursants, que seran una persona soltera i quatre pretendentes. Entraran en joc l'amor, l'engany i els diners; i el solter haurà d'esbrinar qui ha anat al Love cost per guanyar-se el seu cor i qui hi ha anat només per endur-se el premi econòmic. També hi ha en joc un viatge romàntic.

En detall: El nou programa de cites de TV3 està produït per Minoria Absoluta, la productora de Toni Soler que ja realitza amb èxit altres formats de referència de la cadena com Polònia o Està passant.

Un altre apunt: Segons ha pogut saber El Nacional, la cadena hauria triat ja qui presentarà el programa, la periodista del cor Núria Marín. Un fitxatge que és doble, perquè en les darreres hores s'ha conegut també que l'aranesa tindrà una secció setmanal a l'Està passant.

A més, amb Love cost, TV3 recupera un format que ja havia emès als 90, com el mític Amor a primera vista de Montse Guallar i Àlex Casanovas; o Lluna de mel, que també va comptar amb Guallar de presentadora.

Per acabar: Love cost encara no té data d'estrena a TV3, i la cadena busca actualment concursants que vulguin apuntar-se al càsting. Hi ha temps fins a finals de setembre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió