La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Toni Soler fitxa a una famosa catalana de Telecinco pel seu programa de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Ahir dilluns 4 de setembre el programa Està passant, de la cadena pública TV3 i presentat per Toni Soler, va estrenar la seva sisena temporada. Una temporada molt especial amb la qual el programa d'humor i actualitat arribarà als 1.000 programes.

Què sabem? Toni Soler ha fitxat a una presentadora catalana de Telecinco per participar en aquesta nova temporada del programa Està passant. Una incorporació que ha sorprès molt, especialment als espectadors del programa.

Què ha passat? En els pròxims dies una presentadora catalana que des de fa anys està vinculada a Telecinco debutarà en el programa de Toni Soler. Ho farà amb una secció completament innovadora per a l'espai, on parlarà de temes relacionats amb els famosos, influencers i també monarquia i casa reial.

En detall: La presentadora catalana de Telecinco que debutarà en el programa de Toni Soler és Núria Marín, que es va donar a conèixer gràcies al programa Cazamariposas, que durant set anys es va emetre a Divinity i es gravava a Barcelona amb la productora La Fábrica de La Tele, d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid. Marín també va presentar el programa Sálvame i actualment, alguns caps de setmana, presenta el programa Socialité. Núria Marín també és molt activa a les seves xarxes socials, especialment a Instagram i TikTok, on comenta amb clau d'humor, tota mena de notícies relacionades amb el món el cor i casa reial.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que la catalana de Lleida, Núria Marín, col·labora en un programa de la CCMA. Fa uns anys, quan Mónica Terribas presentava a Catalunya Ràdio el programa matinal El matí de Catalunya Ràdio, Núria Marín, un cop a la setmana, hi participava. Ho feia repassant les notícies més destacades de la premsa rosa, que des de sempre ha estat la seva especialitat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió