La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Núria Marín denuncia la situació que viu en un hotel de Madrid, en plena matinada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Núria Marín, la presentadora catalana de Telecinco, viu a Barcelona, però sovint viatja a Madrid per motius de feina.

Què sabem? Núria Marín ha viatjat recentment fins a Madrid per motius de feina. Una estada a la capital on la presentadora ha dormit en un hotel, com sempre fa quan està allà. Un descans que no ha estat com ella esperava, tal com ha explicat a través de les seves xarxes.

Què ha passat? "Per què s'ha d'escoltar tot en les habitacions dels hotels?". Aquesta és la pregunta que Núria Marín es planteja en un vídeo que ha compartit en les seves històries d'Instagram. Un vídeo que ha publicat a primeríssima hora del dimarts 7 de març per explicar la situació que ha viscut a altes hores de la matinada a l'hotel de Madrid on s'ha allotjat.

En profunditat: Segons explica la presentadora, algú que dormia a l'habitació del seu costat, quan el rellotge marcava dos quarts de dues de la matinada, ha decidit que era una bona hora per passar per la dutxa. Un soroll de l'aigua que ha molestat a Núria Marín i li ha impedit descansar correctament. M'he cagat amb tots els seus avantpassats, m'he remuntat més o menys al segle catorze i crec que no m'he deixat a ningú del seu arbre genealògic", assegura la catalana, a les seves xarxes, fent humor de la situació que ha viscut.

Per acabar: En el vídeo que ha publicat, Núria Marín reconeix que ella, tot i queixar-se, també s'ha dutxat en una hora que potser no era la més idònia. La catalana tenia el tren de tornada a Barcelona a les sis del matí de manera que, segons ha dit, ha passat per la dutxa al voltant de les cinc. "Suposo que jo també hauré despertat a algú", ha admès l'ex del programa de tele Cazamariposas. Per a més informació, el seu compte d'Instagram: @nuriasecret.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram