La Jungla
Mario Casas i Óscar Casas a 'El Hormiguero'
Foto: Mario Casas i Óscar Casas a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Mario Casas revela com ha estat dirigir el seu germà a les escenes íntimes: "Serà fort"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mario Casas i Óscar Casas a 'El Hormiguero'
Foto: Mario Casas i Óscar Casas a 'El Hormiguero' | Antena 3

Després de visitar Así es la vida amb Sandra Barneda, Mario Casas ha fet una parada a El Hormiguero amb el seu germà per presentar la seva darrera pel·lícula junts, Mi soledad tiene alas, amb Óscar sent el protagonista al debut de Mario com a director.

En detall: Després d'estrenar temporada amb Isabel Pantoja, Pablo Motos ha rebut als germans Casas, Mario i Óscar, per a presentar junts Mi soledad tiene alas, una nova experiència que viuen junts els actors. Amb aquesta pel·lícula, Mario debuta com a director i ha assegurat que "hi ha sorpreses inesperades tota l'estona".

  • L'entrevista ha tingut un to humorístic constant i, davant la pregunta de Motos per saber qui consideraven que era més guapo dels germans, Mario ha fet una confessió de la seva aparença física quan va néixer: "Va ser un part complicat. Van trigar dos o tres anys en treure'm de casa. Óscar és molt més guapo", ha dit entre riures.

En profunditat: Mario Casas ha explicat que no va deixar veure als actors i les actrius les escenes que rodaven fins al dia de l'estrena i, fins i tot, va limitar les relacions personals entre el repartiment: "Vaig demanar un mes i mig d'assajos, (...) i després era màgia el que hi havia. Saltaven espurnes per totes parts".

A més, el que ha debutat com a director ha explicat que es tracta d'una pel·lícula "de mirades" i aquesta va ser la raó per la qual no volia contacte entre el repartiment, per mantenir la química: "Tenien una química increïble i imagina't que comencen a quedar, sortir de festa i s'enfaden... no podien perdre aquesta química".

  • Preguntats per les gravacions de les escenes íntimes, Óscar Casas ha posat en context a Motos: "Imagina't que estàs amb una noia vivint la situació més boja de la teva vida i hi ha un moment íntim i el teu germà comença: 'Més!!!! Agafa-la! Toooot!' (cridant). Jo vivia això i pensava que no era real".
  • També, Mario ha afegit que durant la gravació d'aquesta escena, la música que hi havia de fons era la de Titanic.