La Jungla
Miguel Bernardeau i Aitana, a 'El Hormiguero'
Foto: Miguel Bernardeau i Aitana, a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Aitana i Miguel Bernardeau reapareixen junts a 'El Hormiguero' i les xarxes exploten

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Miguel Bernardeau i Aitana, a 'El Hormiguero'
Foto: Miguel Bernardeau i Aitana, a 'El Hormiguero' | Antena 3

Com ja és tradició, El Hormiguero ha arrancat la divuitena temporada amb un curt protagonitzat per alguns dels seus convidats més destacats. I tot i ser la padrina i protagonista de la nit Isabel Pantoja, que va aconseguir el màxim històric del programa en audiències l'any 2017, Aitana i Miguel Bernardeau han estat de qui més s'ha parlat a les xarxes socials.

En detall: Des de fa uns anys, El Hormiguero estrena cada temporada amb un curt gravat amb alguns dels principals convidats de la temporada anterior. En aquesta ocasió, el nom que ha rebut "la pel·lícula" ha estat 'La Terminal T18', homenatjant la pel·lícula de Tom Hanks, qui ha estat un dels seus protagonistes.

  • Algunes de les personalitats que han tingut el seu paper en aquest curt han estat Chris Hemsworth, Jamie Lee Curtis, Rosalía, Bizarrap, Carlos Alcaraz, Carmen Machi i William Levy.

En profunditat: Tot i això, el moment de la "pel·lícula" i de la nit se l'han emportat Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau, ja que apareixen junts en una de les escenes. La cantant i l'actor van visitar El Hormiguero l'anterior temporada per promocionar la sèrie La última, que van protagonitzar a Dinsey+, quan encara eren parella.

  • Poc després, la parella va trencar la seva relació i, de fet, es va rumorejar que durant la promoció de la sèrie la parella ja no estaria junta. De ser el cas, Aitana i Miguel haurien gravat aquesta escena amorosa, quan van visitar el programa que presenta Pablo Motos el novembre de 2022, en una situació inestable en la seva relació.

A més, tornar a veure junts a Aitana i Miguel Bernardeau no ha passat desapercebut per a l'audiència d'El Hormiguero, així com tampoc el diàleg que han intercanviat qui van ser una de les parelles més comentades del moment, preguntant-se per la contrasenya del Netflix.

  • Les xarxes socials han comentat l'escena i compartit el moment a través de X, prèviament coneguda com a Twitter, generant infinitat de comentaris.

Situació actual: En aquests moments, els cantants Aitana Ocaña i Sebastián Yatra mantenen una relació i han gaudit junts de l'estiu amb amics. D'altra banda, a Miguel Bernardeau se l'ha relacionat amb l'actriu Greta Fernández, amb qui ha estat aquest estiu a Eivissa, on la família de l'actor té una segona residència.