La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra: tot sobre els rumors de la seva boda

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Aitana ha estat els últims dies a Mèxic per la gravació d'un videoclip amb la també cantant Danna Paola, molt popular al país. Un rodatge que ha generat un munt d'especulacions sobre un possible casament amb Sebastián Yatra.

Què en sabem? Aitana apareix en el videoclip amb un vestit de núvia, i és clar, les imatges i els comentaris de seguida han circulat per internet, amb el dubte de si s'havia casat amb Sebastián Yatra. Fins al punt que ha hagut de respondre sobre això a la televisió mexicana. En directe, la cantant catalana ho ha negat tot.

Què diu Aitana? Preguntada sobre el "sí, vull" amb Yatra, Aitana ha estat rotunda: "No hi ha boda". Així ho explica: "La imatge amb el vestit de núvia formava part de la gravació amb Danna Paola, a qui admiro moltíssim. Era la primera vegada que me'n posava un, i em va impressionar".

Un altre apunt: Mentre Aitana continua treballant en el seu nou disco, en els últims dies Sebastián Yatra s'ha deixat veure al US Open amb Carlos Alcaraz, de qui és un bon amic. Abans, les primeres imatges d'un petó amb la seva nòvia, en un iot de vacances a Eivissa, després de mesos de relació, sortien a la llum.

Categoria: La Jungla