La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, a Mèxic
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, a Mèxic | Instagram
Famosos

Alexia, Mapi i les jugadores del Barça a Mèxic: totes les fotos del viatge

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Mapi León i Ingrid Engen, a Mèxic
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, a Mèxic | Instagram

Eufòria blaugrana a Mèxic, coincidint amb l'amistós entre l'Amèrica i el Barça amb victòria per les culers 0-2. Després del partit, les jugadores han visitat la capital i han desfermat les passions dels aficionats mexicans.

Què en sabem? Alexia Putellas, Patri Guijarro, Mapi León o Ingrid Engen s'han deixat veure per la Ciutat de Mèxic després del partit. Les cracks del Barça han acaparat tota l'atenció, passejant pel centre de la capital i visitant les principals atraccions amb un bus turístic. Aquí les imatges:

A més, no hi era l'equip al complet. No hi ha pogut anar Aitana Bonmatí, que aquest dijous rebia a Mònaco el trofeu de la UEFA a la millor jugadora d'Europa durant l'última temporada.

Què ha dit? En el discurs d'agraïment al guardó, la centrecampista ha enviat un missatge de suport a Jennifer Hermoso i ha criticat les actituds d'alguns homes en el món del futbol femení. "Com a societat no hem de permetre l'abús de poder i les faltes de respecte en l'entorn laboral, des de la meva companya Jenni a totes les dones que pateixen el mateix, estem amb vosaltres", ha reivindicat.

Categoria: La Jungla