La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Pilar Eyre parla d'una nova filla il·legítima de Joan Carles: "Viu a Sevilla i aviat sortiran coses"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La periodista i escriptora catalana Pilar Eyre ha visitat aquest matí de dimecres el programa Tot es mou, de TV3, presentat per Helena Garcia Melero.

Què sabem? La periodista experta en casa reial ha visitat el programa de la televisió pública per parlar de tot l'escàndol que s'ha generat, en els últims dies, amb Alejandra de Rojas. L'empresària i influencer que asseguren que seria la quarta filla il·legítima de Joan Carles.

Què ha dit? Al seu pas pel programa Tot es Mou, Pilar Eyre ha parlat del comunicat que fa uns dies Joan Carles va fer públic per desmentir de manera categòrica que Alejandra de Rojas sigui la seva filla il·legítima. Un comunicat que, segons Pilar Eyre, ha estat un gran error.

  • "Del desmentiment del rei emèrit en podem treure dues conclusions. Per una banda, que té molt interès a protegir a Alejandra de Rojas. Per altra banda, que si fins avui no ha desmentit res vol dir que tot el que s'ha publicat d'ell en aquests anys és cert".
  • "Crec que el seu comunicat ha estat un gran error i Joan Carles ha estat molt mal aconsellat".

A més: Parlant de l'escàndol de Joan Carles i Alejandra de Rojas, la periodista i escriptora, que sempre té molt bones fonts, ha dit que hi hauria una altra filla il·legítima de Joan Carles. Una altra filla que viu a Sevilla i de la qual en els mesos vinents podríem tenir més detalls.

  • "Quan comencin a sortir informacions sobre aquesta noia, Joan Carles també haurà de desmentir la informació. Si no ho fa, entendrem que és veritat".

Per acabar: En la seva conversa amb Melero, Pilar Eyre, que acaba de tornar d'un viatge a Berlín, ha dit que celebra tot el que ha passat en aquests últims dies per la quantitat de missatges i mostres d'afecte que ha rebut d'amics i companys de professió. "Vaig arribar a ser trending topic a Twitter. Parlar de la vida de Joan Carles m'ha causat sempre molts problemes tant en l'àmbit personal com professional. Crec que faig informació objectiva i haver tingut el suport dels companys ha estat molt emocionant".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Joan Carles I TV3