La Jungla
El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Televisió

Joan Carles, enamorat? Pilar Eyre sorprèn a 'Tot es mou' de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Coincidint amb la tornada de Joan Carles I a Espanya, Pilar Eyre n'ha parlat a Tot es mou de TV3. Amb una revelació que ha deixat l'Helena Garcia Melero amb un pam de nas: el rei emèrit podria estar enamorat.

Què sabem? Abans de viatjar a Sanxenxo, Joan Carles ha fet una visita llampec a Londres. L'emèrit pretenia reunir-se amb el rei Carles III, però la trobada no s'ha arribat a produir, tal com ha confirmat l'ambaixada britànica a Madrid. Per contra, ha pogut visitar l'exclusiu club privat Oswald's, freqüentat per Corinna Larsen.

Què diu Pilar Eyre?

  • "Ha estat a Oswald's, un club privat on acostuma a anar Corinna".
  • "Crec que Joan Carles encara està enamorat de Corinna. Si ella li digués de tornar...".
  • "Potser vol recuperar els 65 milions d'euros, tot i que no crec que ho necessiti, amb la quantitat de diners que té".

En detall: Deu anys després que acabés la seva relació, Corinna va explicar-ne tots els detalls fa pocs mesos, al pòdcast que va estrenar el 2022. L'empresària alemanya va revelar les intencions de Joan Carles de casar-se amb ella, els regals que va rebre i l'enfrontament final pel qual va decidir dur-lo als tribunals.

A més, aquest no és l'únic safareig de la vida sentimental de la família reial espanyola els últims dies. Més enllà de l'enamorament (o no) de Joan Carles, cal recordar que la infanta Cristina té una nova il·lusió. Quan falten pocs mesos per la signatura dels papers del divorci amb Iñaki Urdangarin, l'exduquessa de Palma estaria coneixent un altre home. Es tracta d'un empresari català de la zona alta de Barcelona, de qui encara no ha transcendit el nom.

Un altre apunt: El segon viatge de Joan Carles a territori espanyol, des del seu exili als Emirats Àrabs, es produeix tres mesos després que comuniqués a Hisenda que ja no tributarà a Espanya. Eyre assegura que el canvi del seu domicili fiscal té dos motius: d'una banda, que els seus tres fills no hagin de pagar impostos quan hagin de cobrar l'herència, i de l'altra, que ningú no investigui sobre la seva fortuna ni les noves donacions que rep.

Categoria: La Jungla