La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Cabreig de Pablo Urdangarín per fer-se públiques les fotos de la seva nòvia, Johanna Zott

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El fill de la infanta Cristina, Pablo Urdangarín, està feliçment enamorat d'una noia jove que va conèixer mentre estudiava en el Liceu Francès de Barcelona.

Què sabem? Ahir dimecres 22 de març una revista del cor, Lecturas, va publicar en portada unes fotos de Pablo Urdangarín i la seva nòvia caminant pels carrers de Cornellà. Unes imatges que no han agradat gens al jove, ja que vol mantenir la seva vida privada lluny dels mitjans de comunicació i vol que la seva nòvia no es converteixi en un personatge públic.

Què ha passat? Tal com explica la periodista Silvia Taulés en el portal Vanitatis, el jove Pablo Urdangarín estaria molt molest per la publicació de les fotos de la seva nòvia. Unes imatges on es veu clarament qui és ella, mentre camina pel carrer amb Pablo Urdangarín. Unes fotos, que es van fer a Cornellà, on viu la nòvia de Pablo, que no han fet gens de gràcia al jove perquè no vol que la seva relació es pugui trencar a causa de la pressió mediàtica. Pablo tampoc vol que ara, la seva nòvia, es converteixi en una persona famosa i que cada dia la persegueixin els periodistes i paparazzi per saber detalls de la seva vida. I és que segons Taulés, la noia no té cap mena de ganes de formar part del món de la faràndula. Vol ser anònima completament.

Qui és ella? La jove afortunada d'ocupar el cor de Pablo Urdangarín es diu Johanna Zott. Igual que Pablo, és una aficionada al món de l'esport. Ella juga a vòlei amb l'Esplugues de Llobregat en la categoria Sènior B. Johanna és una nena de melena castanya per sobre les espatlles que pertany a l'alta classe catalana. El seu pare és metge i la seva mare treballa en una prestigiosa escola de negocis de la capital catalana.

Per acabar: La relació entre Pablo i Johanna sembla que va de debò. Tant és així que segons Lecturas, el fill de la infanta Cristina ja coneix als pares de la seva nòvia. Unes imatges que s'han publicat després de diverses setmanes parlant dels amors que té Pablo Urdangarín. I és que sembla que el jove ha jugat a diferents bandes i no només hauria estat coneixent a Johanna, sinó també a altres noies.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia