La Jungla
Foto: | RTVE
Televisió

Pilar Eyre recorda el seu pitjor Sant Jordi: "va treure un ganivet de la bossa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

La periodista catalana experta en Casa Reial, Pilar Eyre, ha estat una de les convidades en l'últim programa de Marc Giró a TVE, Late Xou.

Què sabem? Pilar Eyre ha posat els pèls de punta amb l'anècdota que ha compartit amb Marc Giró i els espectadors de Televisió Espanyola. Una situació surrealista que es va produir fa uns anys a Barcelona quan Pilar Eyre estava firmant exemplars d'un dels seus llibres.

Què ha dit: L'experta en Casa Reial ha recordat una vivència que va viure a Barcelona durant la diada de Sant Jordi que segur mai oblida. El cas és que va publicar un llibre, totalment de ficció, on parlava d'una prostituta de Barcelona que es deia Carlota. Una lectora, el dia de Sant Jordi, va apropar-se on estava Pilar Eyre per dir-li que la seva mare es deia Carlota i que mai havia exercit la prostitució. Pilar Eyre es va quedar sorpresa i va dir a la lectora que la història era de ficció i que no estava inspirada en cap persona real.

En profunditat: La conversació entre Pilar Eyre i la lectora va anar pujant de to fins que la lectora, al final, sense entendre que el llibre d'Eyre es tractava d'una ficció, va treure un ganivet de la bossa de mà que portava. "Aquí he vingut a venjar a la meva mare", va dir la lectora, segons ha explicat la periodista a Marc Giró. "Els de seguretat van haver de venir i treure-li el ganivet", ha afegit Eyre. El moment al qual fem referència és aquest:

Per acabar: Una història que de la manera que l'ha explicat Pilar Eyre ha fet molt riure tant a Marc Giró com a les persones del públic. Al final la lectora, per a tranquil·litat de Pilar Eyre, va marxar escoltada per la policia mentre anava cridant que la seva mare no era una prostituta. La lectora també deia, totalment fora de si, que no compressin el llibre de Pilar Eyre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: RTVE