La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Pilar Eyre denúncia totes les coses que li han fet des de Zarzuela: "Menys matar-me, de tot"

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista catalana experta en casa reial, Pilar Eyre, visita el programa El Circ, de Frank Blanco, per presentar el seu últim llibre Cuando éramos ayer.

Què sabem? L'estimada periodista i amant dels animals ha parlat, entre altres, de les males experiències que ha tingut en alguns programes de televisió, on s'ha sentit enganyada i estafada fins al punt de sortit molt enfadada. També ha parlat de la seva tensa relació amb la Zarzuela i de tots els bastons a les rodes que li han posat al llarg de la seva vida professional.

Què ha dit? Ningú com Pilar Eyre domina els temes de la família reial espanyola. La periodista ho sap absolutament tot i per aquest motiu és un gran reclam pels programes de televisió. Tot i que ser tan coneixedora del que passa a la família reial li porta força conseqüències tal com ella mateixa ha desvelat.

  • "Menys matar-me, la Zarzuela m'ha fet de tot".
  • "Porto molts anys parlant d'aquests temes i he hagut de pagar un preu molt alt. M'han fet moltíssimes coses que no puc dir però estic segur que han estat ells".
  • "Estic quasi segura que m'han punxat el telèfon i el de la meva editora també. A més, cada any em fan una inspecció d'Hisenda".
  • "M'han acomiadat de moltes feines, he deixat de fer conferències, hi ha programes de televisió on no em conviden...".
  • "Quan vaig publicar l'últim llibre sobre Joan Carles estava molt contenta perquè havia de fer un xat en directe amb els lectors del diari ABC, des de la seva redacció, que és un mitjà molt monàrquic. Ho vaig escriure a Twitter i tot, de la il·lusió que em feia. Però quan va arribar el dia i estava arribant al diari em van trucar just abans per dir-me que hi havia hagut un problema informàtic i que s'havia de cancel·lar tot".

A més a més: Pilar Eyre també ha confessat que hi ha moltes vegades que surt enfadada dels programes de televisió pel tracte que rep. I és que la periodista ha denunciat que en molts cops l'han enganyat, només per buscar la polèmica.

  • "Et posen a gent impertinent al costat, busquen la manera perquè t'enfadis, et menteixen moltíssim...".
  • "Hi va haver un programa, d'una tele de Madrid, del que vaig sortir molt enfadada. Un programa de les tardes".
  • "Del programa Obrim Fil també vaig sortir molt enfadada i ja no hi he tornat més".
  • "El problema és que moltes de les coses que faig a la tele les faig per amistat, perquè la gran majoria són amics meus".
     

Per últim: Com a gran defensora i amant dels animals, Pilar Eyre ha visitat el plató del programa El Circ amb el seu preciós gos Brody. De fet, segons ha anunciat ella mateixa en el seu compte de Twitter, on és molt activa, d'ara endavant, cada vegada que hagi de visitar un programa de tele, ho farà acompanyada de la seva mascota. "Aviso, aniré sempre amb en Brody als programes", ha assegurat. 

Categoria: La Jungla