La Jungla
Jair Domínguez, a 'Planta baixa'
Foto: Jair Domínguez, a 'Planta baixa' | TV3
Famosos

Jair Domínguez fa pública la seva addicció a l'alcohol: "Ara veig comportaments que no són normals"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jair Domínguez, a 'Planta baixa'
Foto: Jair Domínguez, a 'Planta baixa' | TV3

Jair Domínguez ha deixat de beure, després d'anys d'haver normalitzat la ingesta d'alcohol en el dia a dia. Així ho ha anunciat ell mateix a les seves xarxes socials, i aquest dilluns ha visitat Planta baixa de TV3 per explicar-ho també a la televisió.

Què en sabem? Als 43 anys, Jair Domínguez recorda que va començar a beure als 14. Ara ha dit prou. Dimecres de la setmana passada va revelar que feia quatre dies que ja no prenia alcohol. Va insistir durant el cap de setmana: "Una setmana sense beure. Però avui és dissabte. Aviam com va". Tal com ha explicat en les últimes hores al programa d'Agnès Marquès, prova superada. Fa més d'una setmana que no beu i ja comença a sentir alguns canvis.

Què diu Jair Domínguez?

  • "Em trobo millor. Vaig tenir mal de cap dos o tres dies seguits".
  • "Bevia cada dia, sempre. Ara no, i ho porto bastant bé".

A més, el presentador d'El búnquer de Catalunya Ràdio ha apuntat que, després de fer l'anunci que deixava l'alcohol, va rebre comentaris de persones que li demanaven que tornés a beure: "Sempre hi ha un 50% de gent que ha de fer bromes absurdes com que et deshidrataràs, després gent que diu que li ha caigut un ídol". Domínguez s'explica aquestes reaccions perquè "beure i fumar és guai", encara que lamenta "que la societat funcioni així".

En detall: Sobre aquests comentaris, des de la posició de qui ha decidit deixar l'alcohol, ara s'adona que ell també exercia aquesta pressió sobre els altres. "Oferia cerveses i alcohol a tothom que no bevia. Quan algú acabava una copa de vi, jo era qui posava més vi", reflexiona. Va ser la seva nòvia, la també locutora de Catalunya Ràdio Neus Rossell, qui li va fer obrir els ulls: "Ella no beu mai i m'ho va fer veure, que li posava més vi a una persona que no m'ho havia demanat. Aleshores t'adones que estàs alcoholitzant una persona".

Per acabar: Més d'una setmana després d'abandonar l'alcohol, Jair Domínguez ja comença a sentir alguns canvis. El més important el posa de manifest a TV3 per tots els espectadors: "Ara veig que certs comportaments no són normals".

Categoria: La Jungla