La Jungla
Antonio Orozco i el seu fill Jan en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Antonio Orozco i el seu fill Jan en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és en Jan, el fill d'Antonio Orozco que triomfa com a DJ a la Costa Brava

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Antonio Orozco i el seu fill Jan en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Antonio Orozco i el seu fill Jan en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jan Orozco Prat segueix les passes del seu pare, Antonio Orozco, i amb només 16 anys intenta obrir-se pas al món de la música. En el seu cas, com a DJ.

Què en sabem? Jan Orozco és només un adolescent, però domina com un professional la bateria, la guitarra i el piano. A més, aquest estiu s'ha exhibit també fent de DJ en locals de la Costa Brava i Mallorca. Fins i tot té un remix propi, Rara vez, publicat a YouTube i les seves xarxes socials. Així és com sona:

En detall: Jan Orozco és el fill gran d'Antonio Orozco i la seva exdona Susana Prat, morta el 2017 quan ell tenia només 11 anys. Una pèrdua irreparable pel nen i el seu pare, que des d'aleshores es va bolcar encara més en la criança del menor. A finals de 2021, el cantant de Barcelona va tenir una altra filla, la petita Antonella.

A més, Antonio Orozco mai no ha tingut problema en mostrar el seu fill Jan a les xarxes des que era un nen, i abans de fer 17 anys (l'aniversari és el 3 de novembre) ja és tot un influencer. Ho demostren els més de 115.000 seguidors que té Instagram, entre els quals hi ha famosos de la talla d'Alejandro Sanz o Laura Pausini, i evidentment el seu pare.

Un altre apunt: Mentre en Jan busca l'èxit a la música, el seu pare també és notícia per l'estrena aquest divendres de la desena temporada de La Voz. Antonio Orozco torna a fer de coach al talent d'Antena 3, al costat de Malú, Pablo López i Luis Fonsi i amb Eva González fent de presentadora.