La Jungla
Quim Gutiérrez i Paula Willems, a la seva festa de casament
Foto: Quim Gutiérrez i Paula Willems, a la seva festa de casament | Instagram
Famosos

Quim Gutiérrez es casa amb Paula Willems: totes les fotos de la boda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Quim Gutiérrez i Paula Willems, a la seva festa de casament
Foto: Quim Gutiérrez i Paula Willems, a la seva festa de casament | Instagram

Quim Gutiérrez i Paula Willems s'han casat, després de més de tres anys de compromís. La boda no havia transcendit públicament, i els primers rumors han sorgit per una foto de l'actor amb un anell de casat. Finalment, la model andalusa ho ha confirmat aquest dijous amb les millors imatges del seu gran dia.

Què en sabem? La parella no ha desvelat quan i on va passar per l'altar, tot i que la frase "ens faltava celebrar-ho" de la Paula Willems dona a entendre que va fer-ho ja fa algun temps, i que la festa amb la família i els amics no ha pogut ser fins ara. La núvia ha arribat a la celebració amb un cotxe negre, lluint un senzill vestit blanc de tirants i mànigues de gasa. Aquestes són les imatges de la seva boda amb Quim Gutiérrez:

En detall: El vestit és un disseny de Jesus Peiro, una firma de Viladecans, a qui la núvia ha dedicat un missatge especial d'agraïment a les xarxes socials. "Gràcies per fer-me un vestit tan bonic. Heu sabut entendre'm a la perfecció", escriu Paula Willem al seu perfil d'Instagram.

D'on venim? Quim Gutiérrez i Paula Willems, de 42 i 25 anys respectivament, són parella des de fa set anys. Es van comprometre el febrer de 2020, i van donar la benvinguda al petit Bru, el seu primer fill, el dia 28 de novembre de 2021.

Un altre apunt: En paral·lel al moment dolç de l'actor barceloní, Netflix acaba d'estrenar El cuerpo en llamas, una de les sèries més esperades de l'any a la plataforma. Està basada en la història real del crim de la Guàrdia Urbana i compta amb Quim Gutiérrez per interpretar Albert López, l'amant de Rosa Peral –encarnada per Úrsula Corberó– que també compleix condemna per l'assassinat de Pedro Rodríguez.