La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco fa plorar Ana Obregón amb imatges mai vistes a la tele del seu fill mort

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Ahir a la nit Telecinco va estrenar un nou programa presentat per Carlos Sobera. Un espai que es diu El musical de tu vida on la convidada estrella va ser Ana Obregón, que aquest últim any ha estat de moltíssima actualitat, especialment per haver-se convertit en mare i àvia, amb quasi 70 anys, d'una nena que ha tingut per gestació subrogada.

Què sabem? Després del programa Cuentos Chinos de Jorge Javier Vázquez, que va tocar fons tot i la presència de la seva mare, es va estrenar el programa de Sobera amb Ana Obregón com a convidada.

Què ha passat? El programa va sorprendre a Ana Obregón en un moment del final de l'entrevista mostrant en una gran pantalla unes fotos mai vistes a la televisió del seu fill mort, que va perdre la vida a causa del càncer amb 27 anys.

En detall: Abans de donar pas a les imatges Carlos Sobera va dir: "El que veuràs a continuació no s'ha vist mai a la tele i demostra que el temps mai està perdut quan el passes amb persones que realment estimes". Tot seguit el programa, en una gran pantalla, va mostrar una sèrie de fotos i vídeos del fill d'Obregón quan era petit. Unes imatges i vídeos que el programa va acompanyar amb la cançó cantada a duet per Laura Pausini i el gran amic d'Obregón, Miguel Bosé. Una sorpresa amb la qual Obregón va posar-se a plorar molt. "El que he viscut jo és una autèntica tragèdia", va dir després de veure les imatges.

Per acabar: Ana Obregón, que va rebre la visita d'un gran amic seu que va venir expressament d'Itàlia per veure-la, també va parlar de la seva filla i neta, Ana Sandra. Va dir que la nena ha arribat a aquest món perquè així li ho va demanar el seu fill abans de morir. També va dir que gràcies a la criatura petita ella ha tornat a néixer i que la nena fa la mateixa olor que el seu fill.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón