La Jungla
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Aitana, desfermada contra el seu ex: nova cançó carregada de dards a l'estil Shakira

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 14 de setembre de 2023. 11:58
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | EFE

Aitana compta els dies que falten pel llançament del seu nou disc Alpha, que sortirà publicat el 22 de setembre. Un àlbum que suposa un trencament amb el passat –ha dit ella mateixa–, i del qual en les darreres hores ha compartit un fragment d'una cançó carregada de retrets contra el seu ex.

Què en sabem? A través del seu perfil de TikTok, la cantant de Sant Climent de Llobregat ha publicat uns segons de 2 extraños, el tema dedicat a una relació ja acabada que ha centrat totes les mirades en Miguel Bernardeau. Així sona la nova cançó d'Aitana, al més pur estil Shakira contra Piqué:

@holaitana adelantito “2 EXTRAÑOS” 22 de septiembre sale ALPHA , mi próximo álbum #alpha #nuevamusica #newmusic ♬ 2 Extraños - Aitana

Què diu Aitana?

  • "Te conocí con 19, besos van y besos vienen. ¿Para qué vuelvo a ese bar? Si está frío como nieve".
  • "No estás tú, fue por idiota que yo me hice ese tattoo pero ahora no estás tú".

En detall: Les referències de l'Aitana deixen poc espai a la interpretació i assenyalen Bernardeau. Efectivament, la triunfita va conèixer l'actor valencià quan tenia 19 anys, i van passar quatre anys junts. A més, porta tatuada una petita M minúscula, inicial d'en Miguel, a la zona de les costelles.

D'on venim? El passat mes de desembre, tot just després de l'estrena de la seva sèrie conjunta, La última de Disney+, transcendia públicament la ruptura de la parella. Malgrat que cap dels dos mai no ho ha confirmat, hi havia rumors que van trencar per les diferències que van aflorar entre ells durant el rodatge. Després de separar-se, Aitana ha refet la seva vida sentimental amb el cantant colombià Sebastián Yatra.

Categoria: La Jungla