La Jungla
Sira Martínez i Àlex Márquez, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez i Àlex Márquez, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Sira Martínez i Àlex Márquez, junts: les pistes sobre la seva relació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sira Martínez i Àlex Márquez, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Sira Martínez i Àlex Márquez, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram

Sira Martínez podria haver refet la seva vida sentimental, després de la ruptura de Ferran Torres la primavera passada. Pocs mesos més tard, la filla de Luis Enrique hauria començat una relació amb Àlex Márquez, pilot de MotoGP i germà petit de Marc Márquez.

Què en sabem? Segons ha avançat el programa Socialité de Telecinco, Sira Martínez i Àlex Márquez –de 23 i 27 anys respectivament– podrien ser parella i als seus comptes d'Instagram hi ha les evidències. Per exemple, una fotografia de la filla geneta de Luis Enrique amb dues amigues al circuit de Montmeló. Les tres lluien gorres amb el número 73, que és que el que porta el pilot de Cervera a les seves curses.

A més, tots dos es van començar a seguir fa mesos. Ell omple de likes les fotos d'ella des del febrer, i ella fa el mateix amb les fotos d'ell des del juliol, quan ja havia trencat amb Ferran Torres.

D'on venim? La notícia de la ruptura de Sira Martínez i Ferran Torres es va conèixer el maig, quan feia gairebé dos anys que mantenien una relació. La parella, que va començar a sortir el 2021, ja havia travessat una forta crisi el 2022, que els va dur a prendre's un temps. Aquell cop van poder-ho arreglar i van intentar-ho de nou. Però les segones parts no són sempre bones, i la relació entre ells s'hauria deteriorat fins a un punt irreconduïble. Per aquest motiu, Sira Martínez hauria pres la decisió de tallar, aquesta vegada de manera definitiva.

Un altre apunt: Mentre s'escampen els rumors sobre la possible nova nòvia de l'Àlex Márquez, el seu germà Marc ja ha consolidat la seva relació amb Gemma Pinto. La parella ha passat les vacances d'estiu a Menorca, on s'ha deixat veure navegant en vaixell, entre petons i abraçades. A l'illa van coincidir amb Laura Escanes, amiga íntima de la influencer.