La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía i Rauw Alejandro podrien estar junts: foto bomba que dispara els rumors

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser a principis d'estiu quan la catalana i la que era la seva parella van posar punt final a la seva relació, tot i que tenien intencions de casar-se i Rauw Alejandro li havia regalat un anell caríssim a Rosalía.

Què sabem? Rosalía i Rauw Alejandro es podrien haver donat una segona oportunitat. Uns rumors de reconciliació que sorgeixen arran d'unes imatges que corren per les xarxes socials que no han passat desapercebudes per a quasi ningú.

Què ha passat? Els seguidors de Rosalía i Rauw Alejandro es fixen en tots els detalls cada vegada que algú dels dos penja contingut a les xarxes socials. I precisament això és el que ha passat, fent saltar les alarmes d'una possible reconciliació entre la parella.

En profunditat: Fa uns dies Rosalía va tornar a publicar contingut en el seu compte d'Instagram, després de moltes setmanes sense fer-ho. La catalana va compartir diverses fotos mostrant com havia estat el seu estiu. Entre totes les imatges que va publicar en destaca una, on apareix un llit desfet i a sobre de llit, entre altres coses, hi ha un llibre molt gruixut amb la tapa de color vermell. Un llibre que, casualitat o no, és el mateix amb el qual Rauw Alejandro s'ha fotografiat durant els últims dies, mentre viatjava en el seu avió privat. El fet que tots dos estiguin llegint el mateix llibre, de l'autor Fernando Pastor, ha fet saltar totes les alarmes d'una possible reconciliació entre tots dos, després de l'escàndol de la seva ruptura i els rumors d'infidelitat per part de Rauw Alejandro a Rosalía. Parlem d'això:

Per acabar: Fa res, el dissabte 9 de setembre, el cantant Rauw Alejandro va oferir un concert a Sevilla en el marc de la gira que està fent actualment. En un moment de l'actuació el cantant, demostrant que encara està enamorat de la catalana i que no se la treu del cap, es va assenyalar el tatuatge que té just a sobre el melic, on es pot llegir perfectament el nom de Rosalía.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía