La Jungla
Rosalía reapareix públicament després de trencar amb Rauw Alejandro
Foto: Rosalía reapareix públicament després de trencar amb Rauw Alejandro | Instagram
Famosos

Rosalía reapareix públicament després de la ruptura amb Rauw Alejandro

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía reapareix públicament després de trencar amb Rauw Alejandro
Foto: Rosalía reapareix públicament després de trencar amb Rauw Alejandro | Instagram

Ha passat més d'un mes des que Rosalía i Rauw Alejandro van confirmar la seva ruptura, i des d'aleshores no se sabia res d'ella. Desapareguda dels focus mediàtics, la cantant catalana ha reaparegut en les últimes hores per mostrar la seva nova rutina.

Què en sabem? Aquest dijous a la nit, Rosalía ha compartit a Instagram les primeres imatges des del juliol de la seva nova vida de soltera. Res no se sabia de l'artista des que va fer el seu últim concert al Lollapalooza de París, visiblement emocionada i amb els ulls plorosos en diverses ocasions. Des d'aleshores, només un comunicat demanant respecte. Fins ara, que ha decidit fer-se pública de nou per mostrar com es troba. Fotos després de fer esport, creant música, amb una guitarra i un diccionari de composició poètica sobre el llit, menjant gelat o sortint a cavall a la natura. Aquí les imatges:

En detall: Rosalía no és a Catalunya, i podria ser a Miami composant noves cançons quan encara té les emocions a flor de pell pel moment sentimental delicat que travessa. De fet, a la cinquena fotografia apareix amb una treballadora de la marca de roba i accessoris Acne Studios, que no té presència al nostre país però que sí que té oficina a la ciutat nord-americana.

Un altre apunt: Mentre Rosalía ha trigat més d'un mes a reaparèixer públicament, Rauw Alejandro centrava totes les mirades el passat divendres 1 de setembre amb el seu retorn a Barcelona. El porto-riqueny actuava al Palau Sant Jordi, i era la seva primera vegada a la ciutat des que en va marxar per la ruptura amb la seva ex. Dalt de l'escenari, el cantant va interpretar Hayami Hana, la cançó d'amor dedicada a Rosalía. No va poder contenir les llàgrimes amb els primers acords, i va prometre no tornar a cantar-la mai més en un concert.

Categoria: La Jungla