La Jungla
Rosalía plora en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía plora en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía, entre llàgrimes: els senyals que evidenciaven que alguna cosa no anava bé

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 26 de juliol de 2023. 15:27
Temps de lectura: 3 minuts
Rosalía plora en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía plora en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía travessa un moment personal delicat, per la ruptura amb Rauw Alejandro després de tres anys i mig de relació. Ja fa alguns dies que els rumors sobre una possible crisi de parella creixien més i més, però no ha estat fins aquest dimarts que la revista People ho ha confirmat. Ara, les últimes imatges de la catalana plorant cobren més sentit.

Què en sabem? En els últims dies, Rosalía s'ha deixat veure plorant en tres ocasions. Tres imatges que ningú no va relacionar amb una possible separació de Rauw Alejandro, però que ara tenen una altra lectura. La primera és una fotografia publicada el 16 de juliol al seu Instagram, amb els ulls plens de llàgrimes; la segona vegada va ser al Paléo Festival Nyon (Suïssa), quan interpretava Beso; i la tercera ha estat aquest cap de setmana al seu concert a París, quan es va trencar mentre interpretava Hentai, el tema dedicat al seu nòvio.

En detall: Aquest dilluns, després d'acabar la Motomami World Tour, Rosalía publicava un enigmàtic missatge de fi d'etapa a les seves xarxes socials. "Motomami ha estat un huracà que ha portat i s'ha endut tantes coses a la meva vida que no sé ni per on començar", escrivia la diva de Sant Esteve Sesrovires. Entre les coses que s'ha endut, la seva relació amb Rauw Alejandro.

D'on venim? Després de la confirmació de la ruptura, i malgrat que cap dels dos no s'ha pronunciat, han crescut els rumors sobre una possible infidelitat d'ell que hauria provocat el final abrupte de la relació. Una hipòtesi que ha guanyat adeptes en les últimes hores, quan alguns testimonis han assegurat a Twitter que havien vist com el nòvio de la catalana li havia estat infidel amb una model anomenada Valeria Duque.

  • Segons aquestes persones, Rauw i Valeria Duque haurien tingut una aventura després del concert que ell va donar el passat mes de maig a Mèxic.
  • Aleshores feia dos mesos que el porto-riqueny s'havia compromès amb la Rosalía.

Per acabar: Rosalía i Rauw Alejandro es van conèixer als Grammy Llatins a Las Vegas el 2019, i van començar a sortir un mes més tard. Tot i això, no va ser fins al 2021 que va transcendir públicament que eren parella. Des d'aleshores, la relació s'havia anat consolidant fins al punt que van comprar junts una masia modernista a Manresa, una joia arquitectònica de principis del segle XX que duu el nom de La Morera. L'autora de Milionària també havia parlat de la seva voluntat de tenir fills, abans d'anunciar el seu casament, que ha quedat cancel·lat.

Categoria: La Jungla