La Jungla
Rauw Alejandro i Shakira, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro i Shakira, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La trobada secreta entre Rauw Alejandro i Shakira durant la ruptura amb Rosalía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rauw Alejandro i Shakira, en dues imatges de les seves xarxes socials
Foto: Rauw Alejandro i Shakira, en dues imatges de les seves xarxes socials | Instagram

La ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro ha deixat els fans desprevinguts, quan ja esperaven conèixer més detalls del casament que van anunciar el passat mes de març. Una notícia que ha transcendit públicament mentre ella era a París pel tancament de la Motomami World Tour, i ell es trobava amb Shakira a Puerto Rico.

Què en sabem? Poques hores abans que People confirmés la separació entre Rosalía i Rauw, i coincidint amb el rum-rum sobre una possible crisi de parella, una tuitaire porto-riquenya compartia les fotos de la misteriosa trobada del seu compatriota amb Shakira, la nova cara de les ruptures mediàtiques per com ha portat la separació amb Gerard Piqué. Un sorprenent pla on hi havia també els fills de la colombiana, Milan i Sasha, però que no va comptar amb l'autora de Milionària.

En detall: Les imatges han estat captades en un riu de l'illa de Puerto Rico, mentre Rauw i Shakira es banyaven acompanyats de Milan i Sasha. Abans de marxar, la tuitaire porto-riquenya els va demanar algunes fotos amb el seu grup d'amics.

A més, Rauw i Shakira són aquests dies a Puerto Rico després de la gala dels Premis Joventut 2023 que es va celebrar la setmana passada al Coliseo José Miguel Agrelot de San Juan, la capital de l'illa.

D'on venim? Les imatges de Rauw i Shakira junts i gaudint d'un pla secret a Puerto Rico coincideixen amb la notícia de la ruptura entre ell i Rosalía, després de tres anys i mig de relació i quan fa només quatre mesos que havien anunciat el seu casament. Una separació sobtada, que ja ha generat algunes especulacions sobre una possible infidelitat per part del caribeny, i un nom: Valeria Duque, la model de 31 anys amb qui Rauw podria haver caigut en la temptació.

Per acabar: Tal com va avançar la revista People aquest dimarts, Rosalía i Rauw Alejandro han tallat la seva relació. "Les fonts diuen que, malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, tots dos han acordat acabar amb el seu compromís", publica. La parella es va conèixer als Grammy Llatins a Las Vegas el 2019, i van començar a sortir un mes més tard. Tot i això, no va ser fins al 2021 que va transcendir públicament que estaven junts. 

Categoria: La Jungla