La Jungla
Mapi León, en una imatge d'arxiu
Foto: Mapi León, en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

Mapi León, de casament: el vestit rosa que ha triat pel gran dia del seu germà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mapi León, en una imatge d'arxiu
Foto: Mapi León, en una imatge d'arxiu | Instagram

El germà de Mapi León s'ha casat. Una cerimònia al final de l'estiu, que és època de bodes, per segellar el seu amor amb la seva nòvia, i de la qual la futbolista del Barça ha compartit algunes fotos.

Què en sabem? Javi León Cebrián ha tingut un casament íntim, acompanyat dels seus pares i la seva germana Mapi. La central blaugrana ha triat per a l'ocasió un vestit rosa d'una sola peça, amb forma de tub, les espatlles a l'aire i obert a l'esquena. També duia una bossa de mà del mateix color i sandàlies blanques de taló.

En detall: El casament es va fer fa pocs dies, i podria ser la causa per la qual Mapí León es va incorporar més tard a la gira mexicana del Barça. No hi ha imatges d'Ingrid Engen, parella de la futbolista aragonesa, a la boda del seu cunyat. La jugadora noruega es va concentrar amb el club a Mèxic des del primer dia, i per aquest motiu es podria haver perdut la celebració.

Malgrat que no va ser al casament, Ingrid Engen ha compartit unes altres fotos amb la seva nòvia Mapi en les últimes hores. Es tracta d'una galeria d'imatges de totes dues a Barcelona, on han passat les darreres setmanes de l'estiu després que la noruega tornés del Mundial.

Un altre apunt: En paral·lel, hi ha novetats sobre el cas Rubiales a la Selecció Espanyola, que la mateixa Mapi va abandonar per diferències amb els responsables de la RFEF. En les últimes hores, el seleccionador Jorge Vilda ha estat destituït, i Jennifer Hermoso ha denunciat a la Fiscalia el petó no consentit de Luis Rubiales.

Categoria: La Jungla