Fanzone
Jorge Vilda
Foto: Jorge Vilda | EFE
Selecció espanyola

Jorge Vilda, sobre el seu cessament: "És injust. No m'ho esperava"

Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Vilda
Foto: Jorge Vilda | EFE

El ja exseleccionador espanyol de la Selecció femenina creu que ha estat destituït de manera "injusta" i s'ha pronunciat sobre el seu aplaudiment al discurs de Luis Rubiales. 

Per què és important? La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) viu moments d'incertesa i canvis. Després de la suspensió de Luis Rubiales com a president, la federació ha cessat el seleccionador de l'equip femení, Jorge Vilda. 

Què diu? En una entrevista al programa El Largero de la Cadena SER, Vilda ha confessat que considera que el seu cessament és "injust" i "inesperat". 

  • "No m'ho esperava. Anava amb una altra idea. Sempre et queda la il·lusió i l'esperança. Em veia amb força i ganes", ha explicat Vilda. 
  • "Tinc la consciència tranquil·la perquè he donat el 100% cada dia", ha dit Vilda que a més ha confessat que ha mostrat a la RFEF la seva disconformitat amb la decisió: "He dit que no ho entenia i que no veia merescut el meu cessament". 

A més, l'exentrenador ha intentat explicar el motiu pel qual va aplaudir el discurs de Luis Rubiales durant l'Assemblea Extraordinària on es va negar a dimitir. 

  • "No aplaudiré mai res masclista. No sabia molt bé a què anava a aquella Assemblea. Pensava que hi hauria una dimissió", ha dit Vilda.
  • I justifica d'aquesta manera els seus aplaudiments: "El president (Rubiales) estava valorant la teva feina i anuncia la teva renovació, això també ho vaig aplaudir. També aplaudeixo la gestió de Rubiales del futbol femení".

En detall: Vilda ha evitat posicionar-se a favor de Jenni Hermoso: "Ella sap què diu i què no diu. Jo no en tenia coneixement i el que diu Jenni serà la seva veritat". 

  • Vilda ha confessat que no ha parlat amb la futbolista. 
Categoria: Fanzone