Fanzone
Montse Tomé, nova seleccionadora espanyola
Foto: Montse Tomé, nova seleccionadora espanyola | Twitter / @montse_tome
Selecció espanyola

Montse Tomé, nova seleccionadora espanyola en substitució de Vilda

Temps de lectura: 2 minuts
Montse Tomé, nova seleccionadora espanyola
Foto: Montse Tomé, nova seleccionadora espanyola | Twitter / @montse_tome

La Real Federació Espanyola (RFEF) ha escollit Montse Tomé com a nova seleccionadora espanyola en substitució de Jorge Vilda.

Per què és important? Tomé va ser una de les signants del comunicat el passat 26 d'agost on el cos tècnic de Jorge Vilda posava el seu càrrec a la disposició de la Federació després de la negativa del president, Luis Rubiales, a dimitir pel seu petó forçat a Jennifer Hermoso.

Què en sabem? Tomé serà la primera dona a ostentar aquest càrrec a Espanya. Des de 2018 ha actuat com a segona entrenadora dins l'staff de Jorge Vilda.

  • Aquest nomenament respon a les mesures per fer un canvi a la Federació després de la destitució de Jorge Vilda com a entrenador de la selecció.
  • Montse Tomé va ser jugadora fins al 2012 i més tard es va formar com a entrenadora. A més del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda és campiona en les categories sub-17 i sub-20.

Què esperar? El primer repte per a la nova seleccionadora serà aquest setembre amb les dues primeres jornades de la UEFA Women’s Nations League.

  • El 22 de setembre Espanya juga contra Suècia i el 26 rebrà Suïssa.

D'on venim? Aquest dimarts la RFEF ha destituït Jorge Vilda com a entrenador de la selecció espanyola després de donar suport i aplaudir el vergonyós discurs de Rubiales a l'Assemblea Extraordinària.

  • A Vilda li quedava un any de contracte, però darrerament les coses estaven força complicades. Va 'sobreviure' la polèmica amb les '15 rebels' fa poc menys d'un any, però el seu suport a Rubiales l'ha acabat sentenciant.

Categoria: Fanzone