La Jungla
Jennifer Hermoso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jennifer Hermoso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

"No hay verano sin beso": dard de Jenni Hermoso contra Rubiales abans de denunciar-lo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jennifer Hermoso, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jennifer Hermoso, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jennifer Hermoso no s'arronsa, després de l'escàndol de Luis Rubiales i el petó no consentit a la final del Mundial. Abans de denunciar-lo aquest dimecres, a través del seu sindicat, l'exblaugrana li ha llançat un dard des del seu retir a Eivissa.

Què en sabem? Poca estona abans de denunciar Rubiales i demanar "mesures exemplars" contra ell, Jenni Hermoso publicava aquest dimecres una fotografia que ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials: una calcomania a la cama amb el lema "No hay verano sin beso".

En detall: Aquesta frase s'ha popularitzat en els últims anys perquè és el lema que hi ha escrit en un banc de Beso Beach a Eivissa. Alexia Putellas, que és a l'illa pitiüsa amb ella, també s'ha posat la mateixa calcomania.

A més, fins ara la jugadora havia tingut un perfil baix per evitar fer més gran la polèmica, però a dos dies de què la RFEF decideixi sobre el futur de Rubiales, s'ha posicionat contundentment.

Què ha dit? El sindicat FUTPRO i l'agència d'Hermoso s'estan encarregant de defensar els interessos de la jugadora, i són els interlocutors en l'afer del petó sense consentiment de Rubiales.

  • En aquest sentit, FUTPRO ha emès un comunicat on mostra la seva “ferma i rotunda condemna” davant de conductes que “atemptin contra la dignitat de les dones”.
  • Reclama a la RFEF que “implementi els protocols necessaris, vetlli pels drets de les nostres jugadores i adopti mesures exemplars”. “És essencial que la nostra selecció estigui sempre representada per figures que projectin valors d’igualtat i respecte”, afegeix.